Visa profil: karinlj_84 - Allt för Föräldrar

medlemspresentation karinlj_84

Medlemsnamn karinlj_84
Reg.datum 2010-03-15
Senaste aktivitet 2019-12-22
Presentation:
Kalmarit som egentligen gav sig iväg för att plugga i Uppsala men hamnade på villovägar i Stockholm & sen vart fast i storstaden.

Mamma till Elliot (f. 100707). Vilket innebär att vi numera inte har en lugn stund eftersom det inte finns något som kan stoppa huliganen när han är i farten (vilket är mer eller mindre jämt ;) ). 

Vi hyr för tillfället en lägenhet i andrahand i Bagarmossen, endast gudarna vet var vi hamnar härnäst :). 

Vägg

Du m�ste vara medlem f�r att kunna skriva i denna medlems v�gg. Medlem blir du enkelt h�r »
  1. Hej och man får säga Grattis. Jo vi har det bra i sommarvärmen. Härligt med sommar då man kan va ute med de småliven. Tiden går fort snart ska man gå tillbax till jobbet.... mindre roligt men :)
  2. smyger in o säger hej igen... hoppas att allt e bra med er och att ni får en riktig bra sommar... de små växer ju så fort :)
  3. Hej igen! Ja man blir förstummad över hur de kan från ett litet paket bli stadiga och få ansiktsdrag, personligheten växer fram - på så kort tid!! Min lille har precis passerat två månader. Imorgon ska vi på hörseltest, hoppas det går vägen denna gång. Tycker iofs själv kunna se att han reagerar på ljud. Dagarna är ju annars härliga - amma, leka, sova, laga mat och så börjar man om igen! Idag var första träningspasset och jag lovar att det kändes =) Hur ser dina dagar ut?
  4. Kikar in och säger hej!
  5. Jo goda råd från nära o kära har man allt fått men som du säger så tror jag man fixar det mesta lite sunt förnuft. skönt att det har blivit lite svala väder så man kan gå ut med de små:)
  6. Grattis till lilla bäbisen.Härligt med det första barnet men man kan känna sig lite handfallen i vissa lägen kan jag tycka men man lär sig med tiden antar jag. Vi har klarat oss ganska bra i värmen höll oss mest inne då det var som varmast o gick ut om bara om vi skulle någonstans. Hur har ni klarat er i värmen?
  7. Grattis till lilla bäbisen:) Härligt med första barnet, men man känner sig lite handfallen i vissa stunder kan jag tycka men man lär sig med tiden:) Vi har klarat oss ganska bra i värmen trots allt vi har varit inomhus då det har varit som varmast låtit lillan vara utan kläder så mycket som möjligt så det inte varit så varmt för henne. Hur har ni klarat er då? När kom det lilla underverket?
  8. heej! skönt att det finns fler i samma sits! :) prata på msn kanske om du har? :)
  9. Hej hej var i Grödinge för första ggn igår, wow vad mysigt o vackert där är, vi var i en sommarstuga vid vattnet underbart... kram
  10. Hej :) Tack för tipset, vad fin du är :D hoppas att allt är bra!
Visar besökarmeddelanden 1 till 10 av 10
 
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar