Havregryn, mannagryn, polenta, sesamfrön, kokos, vanligt mjöl ... Brukar jag använda, beror lite på vad man stoppar i kakformen. Borde även fungera med hackad/flagad mandel med lite extra mjöl ovanpå.
3
Havregryn, mannagryn, polenta, sesamfrön, kokos, vanligt mjöl ... Brukar jag använda, beror lite på vad man stoppar i kakformen. Borde även fungera med hackad/flagad mandel med lite extra mjöl ovanpå.
Hm, havregryn, mjöl och sesamfrön har jag hemma av det du räknar upp. Det ska vara till en vanlig äppelsockerkaka, så mjöl är nog bäst då va? Man kanske kan blanda det med lite kanel?
5
Hm, havregryn, mjöl och sesamfrön har jag hemma av det du räknar upp. Det ska vara till en vanlig äppelsockerkaka, så mjöl är nog bäst då va? Man kanske kan blanda det med lite kanel?
Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.
Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.