Jag hade en nästan helt vanlig mens, förutom att jag inte hade någon mensvärk alls. Det kändes som att det skulle börja värka, men känslan försvann efter endast några sekunder! Jag hann inte ens ta någon tablett! I vanliga fall brukar jag behöva överdosera tabletter för att kunna klara av vardagen. Ibland hjälper inte ens det.

Jag tog ett graviditetstest idag och "såklart" visade det negativt (vi har försökt i över två år med att få barn och ska snart få komma iväg på utredning).

Jag började även må illa alldeles innan mens, vilket inte är så konstigt. Det har hänt. Men jag har precis börjat ta antidepressiva medel där en av biverkningarna är illamående (detta skulle kunna hålla i sig i drygt två veckor, dessutom går de att ta när man försöker skaffa barn och vid graviditet). Mitt illamående kan bli riktigt hemskt dock; de flesta dagar kan jag knappt äta eller göra något p.g.a. illamående.

Och idag började mina bröst göra ont. De gjorde mest ont vid beröring innan mens (det gick knappt att peta på dem). Annars gjorde de inte ont, vilket är konstigt för min del, för om jag har ont i brösten innan mens så brukar det vara en förfärlig smärta konstant och inte endast vid beröring.

Brösten gör ont på sidan, närmare armhålorna. Ibland sprider det sig mot själva bröstvårtorna också. Jag tror att de kan ha växt lite också (vilket de kan göra innan mens ibland).

Kan det vara något knas med min kropp eller skulle det kunna vara en graviditet ändå? Min mamma hade som vanlig mens i tre månader när hon väntade mig. Om det inte blir bättre så funderar jag på att köpa flera grav.test.