Vi på Eliva Clinic erbjuder utredning om infertilitet och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar både genom avtal med Stockholms läns landsting eller privatfinansierade. Med korta väntetider och säker kontakt hjälper vi dig genom hela processen.
Stockholms mest centrala IVF klinik

Eliva Clinic är en innovativ klinik mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder undersökning av infertilitet och har ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar.


Vad är en IVF-behandling?


En IVF-behandling, provrörsbefruktning syftar till att på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt ge kvinnan/paret största möjliga chans att få ett barn. Varje IVF-behandling måste därför anpassas utifrån kvinnans/parets individuella förutsättningar.
Beroende på vad utredningen visar föreslås en behandlingsplan. Vår ambition är att kvinnan/par som vill påbörja en behandling ska få möjligheten att göra det så fort som möjligt. Vi har inga väntetider och hög tillgänglighet per telefon för att Ni ska kunna komma i kontakt med oss om frågor uppstår under behandlingen. Vår målsättning är att Ni ska bli väl insatta i händelseförloppet och känna er trygga och professionellt omhändertagna.