Annons:
Hem & fritid
 1. Medlem sedan
  dec 2000
  #1

  Barnkalas lokal eller aktivitet!

  Hej på er! Dottern fyller 5 år och att ha kalas med merparten av dagiskompisarna hemma i vår trea känns...trångt! Särskilt när jag räknar med att merparten har med sig föräldrar. Är det någon som har tips på bra lokal att hyra nära Högalid på Södermalm? Funderade på att falla till föga för Elvira, födelsegagsbarnets, tjat om att ha kalas på Junibacken i år men nu verkar dom ha slutat med barnkalas där...Vet nån något annat kuligt ställe som ordnar barnkalas? Tacksam för tips!
 2. 1
  Barnkalas lokal eller aktivitet! Hej på er! Dottern fyller 5 år och att ha kalas med merparten av dagiskompisarna hemma i vår trea känns...trångt! Särskilt när jag räknar med att merparten har med sig föräldrar. Är det någon som har tips på bra lokal att hyra nära Högalid på Södermalm? Funderade på att falla till föga för Elvira, födelsegagsbarnets, tjat om att ha kalas på Junibacken i år men nu verkar dom ha slutat med barnkalas där...Vet nån något annat kuligt ställe som ordnar barnkalas? Tacksam för tips!
 3. jenna
  #2

  har ni ingen

  gymnastiksal eller liknande som ni kan få låna. När min dotter fyllde 6 lånade vi skolans gympasal, hade kalas för 23! barn, bjöd på hamburgare, dricka och glassstrutar. De hade urkul med massa redskap och lekar blev aldrig aktuella för de hade så kul ändå.
 4. 2
  har ni ingen gymnastiksal eller liknande som ni kan få låna. När min dotter fyllde 6 lånade vi skolans gympasal, hade kalas för 23! barn, bjöd på hamburgare, dricka och glassstrutar. De hade urkul med massa redskap och lekar blev aldrig aktuella för de hade så kul ändå.
 5. Frida
  #3

  Tyvärr inte...

  har precis flyttat från ett superbra hus (fast m. trång lägenhet) med fantastisk innergård och bra festlokal som det bara var att låna när man behagade. Dessutom låg det precis brevid Södermalms finaste parklek med bra lokaler att hyra för en billig penning (endast 200 kr/dag)...Där vi bor nu är det endast en asfalterad trist innergård. Närmsta lokal att hyra är en sk. Malmgård, som i och för sig är jättefin, men dom vill ha 500 kr timmen. Känns lite överpris för ett femårskalas. Även fast kalaset bara är två timmar så krävs det väl två timmar till för förberedelser och sen städ...
 6. 3
  Tyvärr inte... har precis flyttat från ett superbra hus (fast m. trång lägenhet) med fantastisk innergård och bra festlokal som det bara var att låna när man behagade. Dessutom låg det precis brevid Södermalms finaste parklek med bra lokaler att hyra för en billig penning (endast 200 kr/dag)...Där vi bor nu är det endast en asfalterad trist innergård. Närmsta lokal att hyra är en sk. Malmgård, som i och för sig är jättefin, men dom vill ha 500 kr timmen. Känns lite överpris för ett femårskalas. Även fast kalaset bara är två timmar så krävs det väl två timmar till för förberedelser och sen städ...
 7. Medlem sedan
  aug 2000
  #4

  Men du har ju lösningen där...

  ...hyr parkleken fastän ni flyttat!
  Det gör väl inget att föräldrarna får ta med sig barnen en bit, det kommer säkert vara uppskattat med en sådan utflykt.
 8. 4
  Men du har ju lösningen där... ...hyr parkleken fastän ni flyttat!
  Det gör väl inget att föräldrarna får ta med sig barnen en bit, det kommer säkert vara uppskattat med en sådan utflykt.

Liknande trådar

 1. Barnkalas eller inte...
  By Grekyogin in forum Ordet är fritt
  Svar: 32
  Senaste inlägg: 2008-04-05, 09:47
 2. Bjuden eller ej på barnkalas
  By 6002 in forum Ordet är fritt
  Svar: 5
  Senaste inlägg: 2008-01-18, 09:34
 3. Är jag dum eller? (barnkalas)
  By Mamma A med lilla C in forum _0611 Novemberbarn
  Svar: 16
  Senaste inlägg: 2006-11-10, 19:56
 4. Dålig aktivitet eller fel fortf?
  By Thess 69,0 (75,4->67) in forum Vikt
  Svar: 3
  Senaste inlägg: 2006-05-17, 19:04
 5. Barnkalas, bjuda eller inte
  By Linda in forum Småbarn
  Svar: 14
  Senaste inlägg: 2006-05-06, 07:55
Kära besökare.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare (Ad blocker). Allt för föräldrar är ett annonsfinansierat community
och har därför valt att inte stödja användningen av annonsblockerare.

Avaktivera annonsblockeraren för att att få korrekt användareupplevelse.

Vänligen Allt för föräldrar
annons

Faktabank

Artiklar och nyttig information

Annons:
Annons: