23 kommentarer

 1. Mkt fint kollage. Hur lärde du dig att göra sånna? Provade du dig fram eller läser du någon bok eller liknande?

  Kläderna som Antonio har på sig på bilden är så fina, har köpt likadanna som jag ska ge till min son på hans 1-års dag:-)

 2. Fick en länk skickad till mig för en stund sedan, där man skulle rösta fram årets blogg, min röst gick till dig ;) Så nu är du i alla fall med och tävlar ;) Hehe! Mysig höstbild föresten, fina neutrala färger..

 3. Får jag fråga en sak som jag egentligen inte har med att göra. Du behöver inte lägga ut den om du inte vill, utan svara mig på mejl. Hur har du råd med alla dyra barnkläder? Jag har nämligen själv samma stil på barnkläder som du har och älskar pop, för jag tycker deras kläder är så bra och matcha med. Med det är ju så dyrt! Har man då två stycken man vill handla till så blir det ju inte mkt billigare. Jag handlar mest till min tvååring, hon drar ju än så länge bara 92 och det är ju liiite billigare. ;-) Och eftersom du handlar mkt fina kläder till dina barn (och kanske inte så mkt till dig själv) så undrar jag hur du får det att gå ihop, du har väl bara föräldrapenning, inte så mkt?

  Ja, hur som helst, ta inte illa upp, det är inte meningen alls, jag vill bara veta hur du gör.

 4. God morgon! Min dator lever :o) Hur sjutton gjorde du understruken text i kommentaren?

  Vilken härlig höstbild!

  ….jag ska på musjakt idag… :D

  Ha en finfin höstdag!

 5. hejhej!

  supermysig höstbild:D

  jag undrar lite om du har bokat eller när du skall boka din resa:D? Tänkte att det kanske snart är slut på platserna i början av nästa år:) har du bestämt plats i Thailand ännu? jag rekomenderar karon och kata:D patong är lite vääl mycket festa festa:D Ha det nu bra och njut av hösten!

  //Emma

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *