Den Silvriga Barnkammarboken


Nu har barnen fått en fjärde bok i våran Barnkammarbok-samling!
Senaste tillskottet är Den Silvriga, som vi fick från Doppresent.se.
Nu har vi alltså: Den Gula, Den Röda, Den Vita och Den Silvriga.

När Alice såg deras nya bok sa hon:
– Den har vi på dagis!, och började genast bläddra bland sidorna.
När den medföljande skivan rullade igång satte sig Alice och Antonio på golvet och började sjunga med och göra rörelser till alla låtarna. Det är massor av välbekanta låtar från förskolans sångsamlingar märker jag…

Denna boken rekommenderar jag verkligen till alla barnfamiljer! Tänkte därmed påminna att ni fortfarande kan tävla om ett presentkort värde 300:- hos Doppresent.se, tävlingen finner ni HÄR. (Boken kostar 299:-)

3 kommentarer

  1. Ja jag har kikat jag med på de där böckerna :-9Här tycker barnen mycket om böcker.Tomtebobarnen går varm och Lova kan snart rimmen i den utantill.

  2. Jag fick den boken i present när jag slutade på min praktik förra året. Den är urmysig!! :) Gillar den. Ska spara den tills jag får egna barn. Kram på dig

  3. om du har spotify finns det en skiva med låtar från den boken där, den älskar barnen att lyssna på och sjunga med. eller spotify, finns ¨så klart att köpa med. :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *