Skrivet: 2015-10-03, 17:05
#1
Så där ja, ett glas vin
under matlagningen botade den värsta segheten efter nattens bravader, nu är jag på banan igen
Vi ska äta trerätters-middag idag plus snitt o bubbel innan, vi firar lite idag (också)
Strax blir det päron- och ädelostflarn och parmesankex med laxröra och ett glas cava.
Förrätten blir creme ninon, grön ärtsoppa, och till varmrätt ska vi ha entrecote med rotfruktsgratäng, stekta kantareller och madeirasås.
Efterrätten (som nog både jag och min man skippar, det brukar bli så) är en kaka med digestivebotten, kolakräm, grädde och färska hallon.
Vi kommer väl att rulla bort från matbordet i kväll, men det ska bli gott och trevligt, roligt att fira med lite extra god mat och matlagningen är ju ett intresse hos oss så vi har med glädje stått i köket båda två i eftermiddags och fixat med maten.
Vad skulle du laga om du skulle fira något med lite extra god mat?