Familj

Jeansguide – välj rätt jeans till ditt barn

Visste du att alla jeans är unika, inte bara i passform utan även i färgnyans? Här kommer en guide för hur du ska tänka när du väljer jeans till ditt barn.

Polarn O. Pyret har fyra olika passformer på jeans, som alla är unisex, och varje passform kommer finns i flera olika slitningar och färger. Något som alla passformar har gemensamt är att de har reglerbar midja vilket gör att de kan anpassas till just ditt barns kroppsform.

4 olika passformer

Loose

Loose är den ledigaste passformen, och de har vida ben hela vägen, förutom resåren i både midja och i benslutet.

Här kan du se alla jeans som är Loose. (länk)

Regular

Jeans med regular passform har raka ben, inte vida, inte smala, utan mittemellan, eller som man också kan säga ”lagom”. Dessa jeans finns även som snickarbyxor.

Här kan du se alla jeans som är Regular. (länk)

Slim

Denna passform är smal i benen, men tyget är stretchigt och bekvämt.

Här kan du se alla jeans som är Slim. (länk)

Super Slim

Även om Super Slim-jeansen är den smalaste passformen är de fortfarande bekväma eftersom de är tillverkade med stretchtyg så att barnet kan röra sig obehindrat.

Här kan du se alla jeans som är Super Slim. (länk)

Just nu får du 50 kronor i rabatt på Polarn O. Pyrets alla jeans! Klicka här för att hitta de perfekta jeansen till just ditt barn!

Skötselråd till jeansen

Tvätta smart

Genom att ta väl hand om jeansen, som att till exempel tvätta smart, kommer de hålla längre. Dessutom blir jeans bara snyggare och mjukare med tiden. Här kan du läsa Polarn O. Pyrets tvättguide (länk) om hur du bör tvätta jeansen.

Färgen kan fälla

Du vet säkert att jeans kan fälla i färg när de är nya. Färgen som jeansen är färgade med bleknar och fäller mindre och mindre med tiden, men innan första tvätten bör man vara försiktig med exempelvis ljusa möbler.

Powered by Labrador CMS