5 fraser som är lika viktiga som

5 fraser som är lika viktiga som "Jag älskar dig"

De tre ack så viktiga orden, som alla drömmer om att få höra. Första gången du och din partner säger det till varandra kommer förbli speciell, men efter att tag kan det kännas som tomma ord som hasplas ut snabbt innan ni lägger på luren. 

Orden har helt enkelt förlorat sin magi. Men för det betyder det inte att ni älskar varandra! Däremot finns det andra saker ni kan låta varandra veta, som i allra högsta grad väger lika tungt som "Jag älskar dig".

LÄS ÄVEN: 7 saker alla par bör göra innan de skaffar barn
 

1. "Jag stöttar dig"

Att veta att din partner finns där i vått och torrt, och du för denne, är en av de viktigaste beståndsdelarna för att få ert förhållande att hålla länge. Detta gäller oavsett om det är i motgång eller medgång, förstås. 

 

2. "Jag skyddar dig"

Ni är ett team! Att stå upp för varandra och hålla varandra om ryggen är extremt viktigt, och gör er starka tillsammans. 

 

3. "Jag uppoffrar mig för dig"

Du hatar att gå på släktmiddagar, men de är viktiga för din partner. Ibland handlar det om att lägga sina egna behov åt sidan – det kan handla om några timmar! Det betydet mycket i längden (och ni slipper onödiga bråk). 

 

4. "Jag respekterar dig" 

Har ni inte ömsesidig respekt, är det lätt att ni börjar ta varandra för givet och rent av är elaka mot varandra. Lyssna på din partner och var lyhörd för åsikter och tankar, även om du kanske inte alltid håller med.

 

5. "Jag förlåter dig"

Alla kan göra misstag, och så länge tilliten inte har gått förlorad måste ni kunna förlåta varandra för att kunna utvecklas som par. Dessutom tyder det på en mognad och seriositet; ert förhållande är mer värt än att gå runt och älta gamla bråk. 

 

LÄS ÄVEN: 6 fina dikter till alla mammor 

Foto: Dean Drobot / Shutterstock

Listan är inspierad av Huffingtonpost.