Annons:
5 skills du kommer utveckla automatiskt när du blir mamma

5 skills du kommer utveckla automatiskt när du blir mamma

Med mammarollen kommer nya utmaningar, och med dem nya egenskaper. Dig själv 2.0 helt enkelt! Dessa 5 punkter är exempel på sådant som du kommer anAMMA: 

LÄS ÄVEN: 8 saker som får dig att känna dig som den ultimata föräldern

1. Du kommer (typ) aldrig kunna gå på toa själv längre

Okej, inte för all framtid men i alla fall inom de kommande åren. Om du är en ammande mamma, kanske du även kommer att finna dig själv ammandes samtidigt som du sitter på toa. Multitasking när den är som bäst.

 

2. Du kommer bli expert på att röra dig ljudlöst

Din bebis sover lugn och ljudlöst i sin lilla säng, men du har råkat glömma pryl X i samma rum. Ingen fara! Du har vid det här laget av någon outgrundlig anledning utvecklat ninja-kunskaper och kan numera navigera dig runt helt ljudlöst i ett nedsläckt rum. Hai-a! 

 

3. Du kommer lära dig att äta med en hand

Kanske inte optimalt samt socialt accepterat bordsskick. Men om du får välja på att höra en gnällande bebis brevid dig eller ha tyst bebis i knät samtidigt som du skyfflar in mat i munnen, så väljer du det sistnämnda.

 

4. Du kommer vilja spendera mer pengar på barnen än dig själv

Det kommer komma en dag när du utan tvekan spenderar dina välförtjänade pengar på dina barn hellre än dig själv. Lively-klänningar till dottern? Lätt! Jeans för 500 kr till dig själv? Inte en chans! Däremot är chansen sror att du istället blir en mästare på att göra REA-kap till dig själv. För du måste faktiskt också skämmas bort. 

 

5. Du kommer bli en grym översättare

Ditt lilla barn kan absolut prata, om än lite... sluddrigt. Men du förstår givetvis klart och tydligt vad som sägs. Därför kommer du behöva agera tolk/översättare mellan ditt barn och samtliga i dennes närhet för att undvika missförstånd.

 

LÄS ÄVEN: Så blir du en nära förälder

Annons