9 tips på roliga vattenleksaker för barn

9 tips på roliga vattenleksaker för barn

Denna artikel innehåller kommersiella länkar.

Att leka och plaska med vatten är något många barn tycker är roligt – oavsett om det är vid en pool, vid en strandkant eller på en gräsmatta. För att göra leken ännu roligare vill vi på Allt för föräldrar tipsa om 9 roliga vattenleksaker för barn i alla åldrar.

 

Så gör du lekstunden extra rolig med vattenleksaker

Att köpa en vattenleksak till ditt barn kan göra lekstunden extra rolig, vad sägs om hinkset, håvar och uppblåsbara figurer? Spana in vår lista på 9 roliga vattenleksaker som ditt barn kommer att älska!

 

AquaPlay Startset

AquaPlay är barnens storfavorit som kommer i många olika utförande, denna variant är deras startset som kan byggas ut allt eftersom. Vattenleksaken från AquaPlay kommer hålla ditt barn sysselsatt i timmar. Barnen leker med kanalsystem samtidig som de lär sig om vattnets rörelse. Det är den perfekta kombinationen mellan lärande och lek. Klicka hem AquaPlay härifrån!

 

Bestway Hydro swim Dykarbläckfiskar

När du släpper dykarbläckfiskarna i vattnet så sjunker bläckfiskarna, samtidigt som tentaklarna rör på sig. Tävla om vem som fångar bläckfiskarna först. För barn från tre år och uppåt. Här kan du klicka hem denna roliga vattenleksak!

 

Nûby Badleksak Vattenkanna

För de mindre barnen är en vattenkanna alltid roligt. Denna vattenleksak är lätthanterlig för de små händerna och enkel att fylla med vatten. Se mer information och klicka hem den härifrån!

 

Bestway Vattenland med rutchbana

Ett eget vattenland med rutchbana. Koppla in vattenslangen i palmen så blir det en fontän/vattenspruta. Klicka hem denna vattenleksak till pangpris här! 

 

Plasto Skottkärra med Sandleksaker

Underskatta inte de klassiska vattenleksakerna som hink och spade. Klicka hem detta set med skottkärra till ett billigt pris.

 

Bestway - Krokodil

En helt ofarlig krokodil som barnen kan flyta runt på. Från tre års ålder. Klicka hem den snälla krokodilen här!

 

Hinkset Glassen

Ett set med glassformar med topping, glasskopa, sil och hink. Köp detta fina hinkset här!

 

Scrunch Fiskehåv

 

Ta med håven till stranden och fiska upp fina snäckor och stenar. Denna håv går att fälla ihop vilket gör det praktiskt att ta med den på utflykter. Scrunch fiskehåv finns i flera härliga färger. Du hittar denna håv här, till ett grymt pris.

 

Klein Toys Vattenspruta Brandman

En vattenspruta för en liten brandman, fyll den med vatten och trä på den på ryggen. Tanken rymmer nästan två liter vatten och är för barn över fem år. Klicka hem den här! 

Bildkälla: Pexels/ Porapak

Läs mer:

Bada säkert i sommar: 8 tips på armpuffar till barn

Stor guide: 10 badblöjor som håller tätt