Dags att hitta rätt i hudvårdsdjungeln

Dags att hitta rätt i hudvårdsdjungeln

Vi är nog många som har gått vilse i djungeln av hudvårdsprodukter, flera gånger om dessutom.

Helst vill man hitta sina favoritprodukter, och sedan hålla fast vid dem under en längre tid. Både för att slippa omorientera sig bland hyllor och nätbutiker, och för att inte byta för ofta så huden kan hinna vänja sig vid produkterna. Och helt ärligt – är en rengörande och mjukgörande prisvärd produkt som ger resultat verkligen för mycket begärt? Det kan ofta kännas så!

Då allas hy är individuell, är det inte heller självklart att samma produkt passar olika personer. Att bli rekommenderad produkter och hudvårdsmärken av en vän eller genom recensioner är därför också knepigt. Något som däremot är vanligt, oavsett hudtyp, är att många får torrare hy på vintern, och speciellt här uppe i norr där vädret tar ut sin rätt under vinterhalvåret. Och alla är nog överens om att torrhet inte är välkommet, när man dessutom redan känner sig blek och glåmig.

Cetaphils produkter är världsledande på marknaden, och används och rekommenderas både av hudläkare som Hollywoodstjärnor. Deras bästsäljare Gentle Skin Cleanser och Facial Cleanser är produkter som lämpar sig utmärkt för dagligt bruk, för rengöring och mjukgörande av ansiktet. Tillsammans med nyheten Facial lotion som är en återfuktande ansiktslotion bildar de en oslagbar kombo som faktiskt tickar av kraven ovan: rengörande, mjukgörande, prisvärd och ger resultat!

Produkterna är milda och bevarar hudens naturliga hudbarriär. Huden tillåts att andas utan att porerna täpps igen. Produkterna används med fördel varje dag och passar både känslig och normal hud.

Cetaphil säljs både på apotek och Åhléns, och vem vet; kanske blir de dina efterlängtade hudvårdsfavoriter?

I samarbete med Cetaphil