Annons:
En bilpersonlighet som inte går obemärkt förbi

En bilpersonlighet som inte går obemärkt förbi

Har tonårsbarnet precis tagit körkort? Eller är ni en mindre familj som nu värdesätter design och komfort före storlek? Eller vill ni helt enkelt bara ha mycket bil för pengarna? I Fiats nya Tipo-modeller färdas ni med modern elegans och klockren komfort oavsett vilka behov ni har. 

Med en stark personlighet och kaxigt utseende, men med ett komplext inre påminner Fiat Tipo 5D lite om en tonåring. Det är en bil som passar likväl en mindre familj, som tonåringen med rykande färskt körkort. Med sin kompakta elegans och funktionella interiör med den senaste tekniken, för ett litet pris är det en perfekt bil för den medvetna som gillar att åka både snyggt och bra.

Fiat Tipo lanseras även i en större modell. Planerar ni att bila i sommar? Fiat Tipo Kombi är bilen som rymmer hela familjen, och lite till! Med ett generöst bagageutrymme får allt ifrån resväskor till badringar plats. Behåll familjefriden på långresan med hjälp av Uconnect HD Live-enheten, som kopplas till egna smartphones och paddor. Här kan barnen lyssna på musik eller se på film via skärmen i förarpanelen, och via samma skärm kan GPSen navigeras på ett smidigt sätt.

Med Fiats italienska designarv är det en självklarhet att deras bilar alltid bjuder på det lilla extra när det kommer till intressanta och moderna detaljer med en klassisk touch.  

Spana in klippet nedan för ett smakprov av vad Fiat själva kallar för ”Tipo Logic”:

 

 

I samarbete med Fiat 

Annons