Här är vår nya toppbloggare Viktoria Bergh

Här är vår nya toppbloggare Viktoria Bergh

Viktoria är 25 år och kommer från Karlstad. Hon träffade sin kärlek Simon i Karibien när de var med i en dokusåpa. Tillsammans har de sonen Frank som föddes i november 2016. Lär känna henne lite bättre i vår intervju med henne här! 

Familj: Mamma, pappa, syster, min fästman Simon och vår bebis Frank.
Bostadsort: Solna i Stockholm.
Sysselsättning: Personlig tränare, men just nu mammaledig.
Intressen: Träning, matlagning, inredning och familjen.
Berätta lite om din bakgrund! Jag är född och uppvuxen i Karlstad och där jag läste till makeupartist i tre år. Jobbade som fastighetsskötare i tre år men är numera personlig tränare på SATS. Har spelat fotboll i högre divisioner och gymmar flitigt. Har även varit med i två dokusåpor, Wermland Forever och Ex on the beach. 

viktoria bergh son blogg instagram  Fotograf: Hanna Markström/ hannasthlm.se

För de som inte redan läser din blogg och känner dig – hur skulle du beskriva dig själv?
Jag är en väldigt rak och ärlig tjej som har mycket skinn på näsan, men med en stor ödmjukhet och många bollar i luften. Jag gillar att visa mig sårbar och delar gärna med mig av både de tuffa stunderna som de roliga. :)

Hur träffades du och Simon?
Vi träffades under inspelningarna av serien Ex on the beach som spelades in i Karibien, och där fann jag oväntat kärleken i Simon. Efter 1 år väntade vi barn och nu är han här, vår älskade Frank, och han har hunnit bli 8 månader gammal och fyller vår vardag med massor av kärlek!

viktoria bergh blogg ex on the beach

Hur länge har du bloggat? 
Jag har bloggat i 1 år och började i samma veva som jag blev sjukskriven under graviditeten… Kände att jag ville skriva av mig och dela med mig av mitt liv till andra. Sedan är det ju väldigt roligt att kunna gå tillbaka i tiden för att själv kunna läsa om hur man hade det i livet.

Vad kan man förvänta sig att få läsa om i din blogg?
I min blogg kommer man verkligen få läsa allt mellan himmel och jord, jag älskar att ta upp "pinsamma" ämnen som ingen riktigt vågar prata om, mina dagar med Frank, träning, inredning, resor och så vidare! Vill att läsarna verkligen ska lära känna mig och allt sker helt utan filter, det är jag noga med.

viktoria bergh blogg  Fotograf: Hanna Markström/ hannasthlm.se

Vilka bloggar följer du själv?
Lovisa Berg, Isabella Löwengrip, Nadja Mayr, Hedströmss, och Bisse (Jannike Ebbing) är några av de jag brukar kika in lite hos!

Hur skulle du beskriva ditt Instagramflöde?
Gott och blandat! Lägger upp härliga bilder som återspeglar vardagen och så lite glamour, men mest är det kaos, haha!

Fem snabba i sommar 

Vara i solen eller skuggan? Njuta av båda, skuggan med bebis men i solen på promenaderna! 
Sandstrand eller klippor? Sandstrand, eftersom det är enklast med barnvagn.
Glass i bägare eller våffla? Allt blir praktiskt men bägare märker jag numera, eftersom man kan ställa ifrån sig den när man behöver båda händerna till bebis!
Solnedgång eller soluppgång? Soluppgång! Solnedgången får jag se varje dag från vårt vardagsrum och det blir så jäkla varmt inne då, så definitivt uppgången, symbolen för en ny dag.
Badkruka eller först i? Absolut först i!

viktoria bergh blogg instagram allt för föräldrar

Och sist men inte minst… Vad tycker du är absolut bäst med att vara förälder?
Att få vara där 24/7 för den lilla människan som man älskar mest på hela jorden. Att man får så mycket kärlek tillbaka och bara kan njuta av livet. Att alla dagar är en helgdag med både stök, tuffa utmaningar och roliga äventyr. 


Här hittar du Viktoria: 

Instagram - @viktoriabergh
Blogg - viktoriabergh.se 

Fotograf huvudbild: Hanna Markström/ hannasthlm.se