Jonna var gravid med tvillingar i samma månad som Beyoncé - efterliknade stjärnans bilder

Jonna var gravid med tvillingar i samma månad som Beyoncé - efterliknade stjärnans bilder

När Beyonce gick ut med att hon var gravid gjorde hon det genom en numera närmare ikonlik bild på sin Instagram, och när barnen var födda publicerade hon ytterligare en minst lika genomtänkt bild. Jonna Hökengren var gravid med tvillingar i samma månad som Beyoncé och bestämde sig för att efterlikna stjärnans bilder.

Det är många som har försökt att efterlikna Beyoncés bilder, en av dem är Jonna Hökengren och hennes fästman Juan Fuenzalida. 

Hur fick du idén till att ta bilderna? 
- Jag var i gravid med tvillingar i samma månad som Beyoncé, men hade inte gjort det "offentligt" än när Beyoncé postade att hon väntade tvillingar. Jag tyckte det var en väldigt rolig bild och alla blev ju helt till sig när hon lade upp den, så då bestämde vi (jag och min fästman Juan) oss för att göra en liknande bild, lite som en parodi. Det fick bli vårt sätt att berätta för våra vänner att vi också väntade tvillingar.

Vad skrev ni när ni lade upp bilden då?
- Eftersom Beyoncé hade blivit anklagad för plagiat flera gånger, ville vi driva med det så vi lade ut bilden som om vi var först, och att det var Beyoncé som härmade oss. Det tyckte vi var jättekul, haha.  

Var det självklart för er att efterlikna även hennes bild med tvillingarna väl ute?
- Ja! När hon postade den andra bilden kändes det naturligt att fortsätta följetongen på att det är hon som härmade oss, och inte tvärtom.

Vad fick ni för respons när ni lade upp bilderna?
- Det har bara varit positiv respons! Vi har fått mycket kärlek från alla våra vänner och bekanta på sociala medier.

Kommer vi få se mer bilder från dig om Beyoncé lägger upp fler bilder på sig och tvillingarna?
- Förmodligen, om hon postar fler bilder på tvillingarna, säger hon med ett skratt.

Vi på Allt för föräldrar hoppas verkligen att vi får se fler bilder! Håll utkik på Jonnas Instagram @jonnahokengren och på Juans Instagram @conejomalo om det kommer fler Beyoncé-liknande bilder!

LÄS ÄVEN: Pseudotvillingar - no or go? 

Här är bilderna, visst är de fina? 

beyonce gravid bild

beyonce tvillingar bild jonna

LÄS ÄVEN: 3 tecken på att du väntar tvillingar