Annons:
Podcast

Podcast

Allt fler upptäcker njutningen i att lyssna på podcasts. Så även vi på Allt för föräldrar. Vi har lyssnat igenom många under hösten och här är vår favorit.

I vår alldeles egna podcast Allt för föräldrar-podden bjuds gäster in för att prata om ett ämne som ligger dem nära till hjärtat. Några ämnen som hittills avhandlats är ofrivillig barnlöshet, entreprenörskap och sexuell hälsa. In och lyssna via länken ovan eller i din podcastapp. 

En annan podd som vi varmt rekommenderar är Emma Philipssons Förlossningspodden. Emma bjuder in helt "vanliga" kvinnor till sin poddstudio som hon har hemma hos sig för att prata om gästens förlossning. Emma arbetar som doula och har stor erfarenhet av förlossningar. Så här beskriver hon själv podden "En feministisk podcast som pratar föräldraskap, födande, känslor, ideal, föreställningar, smärta, underbara upplevelser och svåra känslor. Och så berättas det ofta om när en unge hittar sin väg ut i världen".  Emma har även gästat Allt för föräldrar-podden och pratar där om födande och om hur det är att vara doula. 

Catchinguppodden är en tredje podd som vi kan tipsa om. Den drivs av Evelina Strand som har bloggen Happily Ever After och av Josefine Aamodt som har bloggen PrinsessansDagbok. I varje avsnitt "catchar" de två vännerna upp med varandra om vad som hänt sedan sist, men pratar även om större ämnen som att växa upp utan en mamma, om hur de fann kärleken, om skilsmässor, och om förlossningar. 

Är mdu nyfiken på att höra en podcast om föräldrarskap och allt därtill utifrån en pappas perspektiv? I Pappasnack med Anton Körberg pratar Anton med inbjudna kända, och mindre kända, gäster om allt ifrån familjeekonomi till barnuppfostran. 

Vill ni prata om poddar kan ni göra det i vårt forum här.

 

Annons