Familj

6 mysiga kojor inomhus – för gosiga dagar med barnen

Kolla in dessa sex söta och mysiga kojor som finns att köpa i butikerna. Varför inte klicka hem en hel borg...?

Artikeln innehåller köplänkar.

Alltförföräldrar.se har plockat ut några favoriter på kojor till barnen som finns att köpa. Några av dem är enklare i sitt slag, andra är... Bara, ja, en dröm.

1. Stilrent "tipitält" till barnrummet eller vardagsrummet

Ett perfekt tält till barnrummet. Dock är det så pass fint och stilrent att ni likagärna kan ställa upp det i vardagsrummet! Pynta med ljusslingor, kuddar och sprid ut böcker. Bara det gör en sugen på söndagseftermiddag med lite frukt och nötter i en skål och bara mysa därinne.

Finns att köpa på Åhléns här!

2. Borg i plywood, EPISK inomhuskoja

Eh, okej. Glöm för en stund alla gulliga tipitält och spana in det här plywood-fortet som du kan smälla upp i barnrummet. Pyntad med vimplar och ljusslingor.

Finns att köpa på Jollyroom här.

3. Enkel prickig koja till kidsen

Egentligen ligger perfektionen i det enkla. Den här lilla kojan passar också bra att ställa inomhus och går fint att inreda med filtar och kuddar. Roligt att kunna stänga om sig, kanske när det vankas kurragömma?

Finns att köpa på Jollyroom HÄR!

4. Klassiskt Pippitält som koja

Det här tältet är ju lite av en klassiker och perfekt att gosa in sig i. En koja som passar bäst i barnens rum, men tack vare att den är så pass lätt kan ni flytta över den tillfälligt till vardagsrummet de där dagarna när kusinbarnen är på besök och barnen tar över hela bostaden! (Ja, ni vet vad vi menar...)

Finns att köpa hääär!

5. Underbar koja i form av en fyr

Men alltså, den här? Hur fin? Lägg ut blå filtar runt kojan som ser ut som en fyr. Lek loss! Vad finns det för båtar där ute ni kan se? Varför inte släcka ner och leka loss med ficklampan?

Finns att köpa på Babyshop HÄR!

6. Klassisk sagokoja och lektält

Ibland är klassiskt det bästa! Det här prisvärda lektältet blir en mysig koja för lata dagar eller lekfyllda mornar.

Finns att köpa här!

Powered by Labrador CMS