10 populära och prisvärda barnvagnar – från topplistan

10 populära och prisvärda barnvagnar – från topplistan

Att köpa en barnvagn är ett av de absolut viktigaste köpen du kan göra - vissa menar att det är som ett mindre fordonsköp. Det är ju trots allt något ditt barn ska åka i, och spendera mycket tid i. 

Du kan välja mellan vagntyper som sittvagn, kombivagn och sulky. Det finns barnvagnar med funktioner som till exempel justerbart ryggstöd och handtag, svängbara hjul och tillägg av fotstöd.
Det bästa av allt är att vagnarna i den här artikeln är favoriter som många älskar! Vi har tagit fram de bästa priserna. 

 

1. Babyzen Yoyo 6+


Den här vagnen blir perfekt för resor, den har nämligen vunnit priser för sin smarta ihopfällning! Den kan bli liten och kompakt med bara ett ryck.

Vagnen är lätt och smidig, och kan till och med godkännas som handbagage på flygplan. 
Det finns flera tillval och färgkombinationer. Spana in vagnen här till billigast pris

2. Baby Jogger City Mini GT


2016 fick den här vagnen pris för att vara den bästa trehjulingen. Det är en lättviktsvagn av hög kvalitet och modern design. Lätt att vika ihop, och lätt att bära med sig.

Denna smidiga barnvagn passar perfekt för dagar inne i stan där det kan vara trångt och bökigt. Den har såklart massor av tillval, men går annars loss på ett pris med knappt tre tusenlappar. Du hittar den billigast här.

3. Britax Smile 2 Duovagn


 

Britax Smile 2 är ett smart val för den som söker en vagn som är både smidig och tålig på olika typer av underlag.
I och med att det är en duovagn så blir priset lite saftigare, men absolut värt det. Välj dina tillval och kolla olika priser och butiker här.

4. Bugaboo Fox

Här är en duovagn med chassi, sittdel och liggdel. Det här är en favorit bland många, eftersom att man får så många olika delar och valmöjligheter på en gång.
Den har användningsområden på allt från en shoppingtur i city till guppiga promenader i skogen. Hitta den till bäst pris här.

5. Crescent Compact 360 XT Air


Denna vagn från Crescent är en stabil sittvagns-sulky med lufthjul. Ryggen går att justera så att det nedersta läget är fullt liggande.
Vagnen är dock inte vändbar, utan kan endast köras i framåtvänd körriktning. Se olika butiker och jämför dess priser här.

6. Silver Cross Pioneer

Den här moderna vagnen är avsedd från nyfödd bebis till en vikt på hela 25 kg. Den har svängbara framhjul med lås, och de tål och fungerar bra på olika typer av underlag.

Något som är extra bra är den stora shoppingkorgen som du kan förvara saker i. Sittdelen är vändbar så att barnet kan åka åt båda hållen, och kan snabbt justeras till viloläge. Här hittar du vagnen från Silver Cross.

7. Stokke Trailz


 

Stokke kan vara ett märke du redan är bekant med. Precis som flera andra Stokkevagnar är sittdelen och liggdelen högt placerad, för att barnet ska få en närmare kontakt med föräldern. Liggdelen är stor och rymlig och sittdelen har ett mjukt säte med en extra dyna för de allra minsta. Här hittar du det bästa priset.

8. Cybex Priam

De flesta vagnar finns i flera olika färger, men hur härlig är inte denna i sin lila färg? Den här vagnen är omtyckt för sin elegans och smidighet. Läs mer om den här och hitta bästa priset

9. Joolz Day3

Här är en kombivagn som passar både dig och din bebis. Det här är en förnyad variant av deras tidigare storsäljare med samma namn. Jämför olika priser och butiker här.

10. Diono Quantum

Den här barnvagnen har en kombinerad sitt- och liggdel, och har därav blivit en favorit bland många föräldrar. Du hittar barnvagnen billigast här.