10 roliga uteprylar – för en perfekt sommar

10 roliga uteprylar – för en perfekt sommar

Sommaren innebär härliga dagar i solen, med vänner och familj. Högtider som midsommar innebär mycket lek och olika aktiviteter, kanske en grillkväll eller något liknande.

Gör den här sommaren till något alldeles extra, något du och familjen alltid kommer minnas tillbaka till. Här är prylar för både trädgårdshäng och saker till olika lekar, som det klassiska kubb till exempel.

1. Kubb

Kubb kan vara det ultimata sommarspelet. En klassiker bland alla åldrar! Här kan du köpa det för 299 kronor

2. Kasta hästskor

Prova kasta hästskor och se vem som är pricksäkrast. Spelet blir ditt för 499 kronor.

3. Jenga

I det här spelet bygger du alltså ett torn, och ska sedan dra ut klossar och lägga dem överst - utan att tornet rasar. Du hittar det hos Partykungen för 299 kronor.

4. Frisbee Munk

 

Att kasta frisbee är både enkelt och roligt! Om du vill göra det svårare kan du ju till exempel skapa ett mål, som frisbeen måste träffa. Den här söta frisbeen kan du klicka hem här.

5. Badring i form av ett hajgap

Ta med den här coola badringen till stranden, och strandbesökarna får sig ett gott skratt! Och du skyddas från solens strålar. Klicka hem badringen här.

6. Gigantisk vattenspridare

Svalka er i sommar - med den här gigantiska elefanten! Här kan du köpa den stora elefanten.

7. Uppblåsbar loungesoffa

Denna sköna soffa blir perfekt i trädgården på sommaren, eller varför inte på terassen? Lätt att blåsa upp, vinden gör det liksom åt dig. Läs mer om hur det fungerar här.

8. Flyg drake!

Visste du att den här typen av leksak är över 1 500 år gammal, och uppfanns i Kina? Unna ditt barn en rolig upplevelse med den här färgglada draken. Du kan köpa den här för 99 kronor.

9. Grillhink

Grilla vart som helst, när som helst. Såvida det inte är grillningsförbud såklart! Den här grillhinken blir din för 399 kronor.

10. Unicorn Hoopla


Spelreglerna för detta spel är nog ganska självklara. Du ska helt enkelt pricka enhörningshornet.

Perfekt för barnkalaset! Spelet hittar du hos Partykungen.

 

I samarbete med Partykungen