Är ditt barn känslig mot tvättmedel? Så här vet du

Är ditt barn känslig mot tvättmedel? Så här vet du

Har ditt barn eksem eller kanske kliande ögon som rinner? Då kan barnet vara känslig mot de tvättmedel ni använder hemma. Här är vanliga symptom vid doftöverkänslighet och viktiga saker att tänka på.

Tvättkorgen är ständigt full och maskinen går på högvarv, känner du igen dig? Många barnfamiljer behöver tvätta flera gånger i veckan. Då är det extra viktigt att ha ett miljövänligt tvättmedel som barnens ömtåliga hud tål.

EZOgreen är ett bra exempel på tvättmedel utan farliga kemikalier som passar perfekt för små barn och vuxna med känslig hud. De norska tillverkarna har lyckats få fram ett tvättmedel utan giftiga kemikalier, blekmedel och fosfatar. Just nu kan du få ett gratis provpaket hemskickat till dig med fri frakt. På köpet får du glada barn som inte blir irriterad av tvättmedlet. 

Testa EZOgreen utan kostnad - helt utan bindningstid

Röster om EZOgreen

 

Vanliga symptom vid doftöverkänslighet
 

Vid doftöverkänslighet reagerar man starkare på dofter, lukter, rök och produkter. Det kan till exempel handla om rengöringsmedel, parfymer eller tvättmedel. Eksem, då huden blir torr, röd och kliar, kan också orsakas av tvättmedel och vid användning av kemikalier blir det ofta värre.

Enligt Vårdguiden är vanliga symptom vid doftöverkänslighet bland annat vattning snuva och nästäppa, kliande ögon som rinner, nysningar, hosta och slembildning eller att man är hes och har klåda i halsen. Låter det bekant? Då kan lösningen vara att byta ut tvättmedlet till EZOgreen. 

 

Få ett gratis provpaket av tvättmedel i brevlådan
 

EZOgreen är ett tvättmedel som passar extra bra för barnens känsliga hud och du behöver dessutom inget sköljmedel då det inte innehåller farliga enzymer som gör kläderna stela.

Testa EZOgreen utan kostnad - helt utan bindningstid

Psst! Glöm inte att alltid rådfråga en läkare om du tror att du eller ditt barn har doftöverkänslighet eller eksem för att få rätt behandling.

Artikelbild: Evgeny Atamaneko/ Shutterstock.com