Här är 5 av vinterns bästa barnvagnar – för vintern 2019

Här är 5 av vinterns bästa barnvagnar – för vintern 2019

För att få en så smidig barnvagnspromenad som möjligt kan finesser som punkteringsfria hjul, plats för en mysig åkpåse och handvärmare vara bra för de kyligare årstiderna. Det är också viktigt att kunna ta sig över diverse vägunderlag på ett smidigt sätt. Punkteringshjul kan dock lätt samla blötsnö på sig, men många föredrar dem ändå. Kanske vill du också ha extra förvaring i vagnen? Här är de bästa barnvagnarna för hösten och vintern 2019.

1. Bugaboo Fox


Bugaboo Fox är lättstyrd och har hög komfort, både för dig och din bebis. Den tar sig enkelt fram i de flesta terränger. Hjulen är smala och rullar därmed enkelt genom snö. Liggdelen rymmer enkelt en mysig åkpåse till din bebis!

Passar från nyfödd upp till 17kg. Vagnen är tålig och anpassningsbar, och kan enkelt fällas ihop med ett klick. Läs mer om barnvagnen här.  

2. Britax Go Big 2

Den här barnvagnen rör sig smidigt på flera typer av underlag utan att stöta till. De har större swivelhjul, en hög liggdel men en lägre sittdel, så att barnet kommer närmare marken. Kolla in den lyxiga barnvagnen här.

3. Barnvagn från Easywalker

Den här barnvagnen från Easywalker har lite större hjul, vilket gör den enkel att använda i snö trots att de är svängbara. Denna har fjädring och en vändbar sittdel. Du kan läsa mer om vagnen hos Babyshop.

4. Britax Smile 2

Just den här vagnen vann pris 2017 för sin smidiga och säkra modell, den har till exempel flera reflexer som syns tydligt i mörkret. Lättviktschassi i aluminium och justerbara inställningar. Läs mer om den prisbelönta barnvagnen här.

5. Balios S

Den här barnvagnen har stora terränghjul med fyrhjulsfjädring. Med en vändbar sittdel och enkelt ihopfällningssystem är denna vagn en favorit bland många. Den här passar lite större barn, ungefär från sex månader till en 4-åring. Du hittar den och dess tillval här.