Nya tjänsten: Framtidens tvättmedel direkt hem till dörren – gratis!

Nya tjänsten: Framtidens tvättmedel direkt hem till dörren – gratis!

 

Det är härligt med nya tjänster som underlättar vardagen. Särskilt om man är förälder. Du finner dig själv tänka: “Varför har jag inte tvättat på det här sättet tidigare?”.

 

 

Miljövänlig, allergivänlig, otroligt ekonomisk, superkoncentrerad och effektiv fläckbehandling som dessutom inte kräver användning av sköljmedel. Direkt hem till dörren. Så kan vi beskriva framtidens tvättmedel från EZOgreen. Sugen på att testa? Här kan du beställa ett gratis provpaket innehållandes 18 tvättar. Det är inga bindningstider och du får paketet hemkört till dörren.

 

Hur fungerar tvättmedlet?

Framtidens tvättmedel gör gott för miljön och plånboken, samtidigt som det inte är skadligt för dina kläder eller din känsliga hud. Hur då? Jo, tvättmedlet innehåller ett unikt aktivt ämne (Oxitrate BW) som tillåter dig att tvätta dina kläder med elektriskt laddat vatten. Svag ström dödar bakterier och tar effektivt bort både smuts och fläckar. Det behövs alltså inga giftiga kemikalier för att få tvätten ren. Ingredienserna binds samman med revolutionerande non-bio-mikroteknologi. Pulvret blir så koncentrerat att du inte alls kommer förbruka lika mycket som med traditionellt tvättmedel. Du kommer få en aha-upplevelse och ändra ditt sätt att tvätta på!

 

Hur fungerar tjänsten?

Hur ofta tvättar du? Svara på den enkla frågan och räkna ut hur ofta du behöver få din leverans. Välj det leveransintervall som passar dig. Tvättmedlet levereras direkt hem till dörren och prenumerationen har ingen bindningstid. Du kan dessutom enkelt justera leveransen vid behov.

 

Så tycker andra om EZOgreen

“Jag har varit trogen detta tvättmedel sedan jag först provade det och kommer att hålla fast vid detta! Både att tvättmedlet levereras till dörren och att jag kan använda det till alla slags färger och ull gör det hela mycket enklare!” – Caroline Prestegard Varmann

“Detta är en utmärkt produkt från a till ö, vi har testat detta på ull och färgad tyg och på vitt, det är helt perfekt.” – Kjetil Grøndahl

“Det är bra att slippa sköljmedel också för det tror jag innehåller mycket tillsatta kemikalier. Rekommenderar fler att testa detta. Jag låter mina vänner testa och de gillar också detta tvättmedel jättemycket. De upplever detsamma som jag.” – Svanhild Grøntvedt

 

Beställ ett gratis prov redan nu

Är du inte helt övertygad ännu? Nu kan du testa tvättmedlet gratis innan du bestämmer dig. 

Här kan du beställa ett gratis provpaket innehållandes 18 tvättar. Det är inga bindningstider och du får paketet hemkört till dörren.

Foto: Yuganov Konstantin/Shutterstock.com