Annons:

"Musik eller ljudbok i tvättstugan gör tvättandet roligare!"

Sandras två söner lider av eksem, precis som väldigt många andra barn. Som komplettering mot det eviga smörjandet, har de hittat en metod som hjälper till att hålla barnens hud lite mindre irriterad. Nämligen med hjälp av det tvättmedel de använder!

Noah och Elton är två busiga killar på 5 och 7 år, vars största hobby är att spela fotboll, och killarna leker gärna utomhus på tomten och i skogen. Detta resulterar inte helt oväntat i att deras kläder behöver tvättas mycket och ofta. 

– Med barn som har eksem behöver man verkligen tänka på att bara använda produkter som är snälla mot huden. Och då menar jag alla produkter som nuddar huden, säger Sandra. 

I och med att Noah och Elton är två aktiva killar som inte är rädda för att smutsa ner sig, måste deras kläder tvättas i tvättmedel som inte förvärra deras eksem.

– Det är en självklarhet för oss att vi tvättar parfymfritt. Vi har använt Neutrals tvättserie länge, och även vi föräldrar gillar hur kläderna känns efter tvätten. Det känns bra att veta att man dessutom använder produkter som är skonsamma mot såväl huden som miljön. Förutom att tvättprodukterna är skonsamma mot huden, så ska de ju såklart vara effektiva mot fläckar och inte slita för mycket på kläderna. Neutrals produkter är därför toppen, då de verkligen har allt-i-ett!, säger Sandra.

Neutrals tvättserie är speciellt utvecklad för personer med känslig hud, men Sandra menar att det inte behöver vara anledningen till att man väljer dem.

– Varken jag eller min man har känslig hud, men jag skulle aldrig använda något annat tvättmedel. Dessutom är det bättre att förekomma än förekommas!

Visst kan tvätthögen kännas övermäktig och oändlig ibland, men Sandra har ett knep för att få det är kännas lite roligare att vistas i tvättstugan. 

– Jag sätter på en ljudbok eller musik på hög volym när jag är i tvättstugan! Då glömmer man nästan bort vad det är man faktiskt gör och fokuserar på annat. När jag har musik på brukar jag dessutom välja något som jag vet att barnen gillar, så brukar de vilja komma in och kunna hjälpa till. Vilken 7-åring skulle inte vilja hoppa runt i klädhögar till Samir och Viktor?

 

Neutrals tvättserie inehåller 0% parfym och 0% färgämnen - toppen för dig med känslig hud. Läs mer om Neutrals produkter här!

 

I samarbete med Neutral 

Annons