Tips på presenter till lärare
Tips på presenter till lärare

5 tips på julklappar till pedagoger och lärare

5 supertips som garanterat kommer göra alla pedagoger och lärare riktigt glada för julklappen i år.

Nu är det de tiderna igen, terminen går mot sitt slut och det är dags att tacka barnens pedagoger och lärare med en liten julklapp. Även om det är trevligt att kunna visa uppskattning på det fina jobb de gör kan det vara svårt att hitta en bra present att ge. Vi har därför gjort en lista till dig som ska ge julklapp till lärare!

Julklappar till pedagoger och lärare

Presentkort på ljudboksapp

Böcker är alltid en väldigt uppskattad present men att välja rätt bok till rätt person är däremot inte särskilt lätt. Då är det perfekt att ge bort en gratismånad hos en ljudboks-app där mottagaren kan ta del av flera tusentals böcker i stället.

Lyxkaffe

Vi svenskar älskar verkligen riktigt gott kaffe och därför slår det inte fel att ge bort ett riktigt fint paket kaffe. Köp gärna ett från ett mindre rosteri och slå in fint i cellofanpapper och med en hälsning från dig och barnen.

Lyxig skönhetsvård

Barn är fantastiska och mysiga på många sätt men vi vet alla att pedagoger och lärare ofta måste hinna med otroligt mycket på lite tid, och att det därför lätt kan bli slitsamt i längden. Passa på och ge bort en lyxig present med skönhetsvård för en mysig spadag på hemmaplan. Det finns både färdiga kit med ansiktsmasker och ansiktsroller eller kan du sätta ihop ett eget litet kit med masker, små krämer och annat smått och gott. Oavsett kommer det vara en väldigt uppskattad present.

Turistguide genom hemstaden

Många orter har guidade visningar genom staden, något som faktiskt inte alls bara behöver vara för besökande turister. Visningarna är ofta väldigt mysiga att gå på och man lär sig alltid något om sin hemstad som man inte kände till tidigare. En perfekt upplevelsepresent med andra ord.

En gåva till välgörenhet

Särskilt i december är det viktigt att komma ihåg alla människor som faktiskt inte har lyxen att njuta av en jul med nära och kära på det sätt som vi har. Kanske är en gåva till en välgörenhet i pedagogens eller lärarens namn därför en viktig och uppskattad present som avtackning den här terminen. Och varför inte då involvera barnen och låta dem välja till vilken välgörenhet man ska välja?

Läs merS

Gör eget slime

Såhär mycket kostar ditt barn

Hostmedicin gravid

Powered by Labrador CMS