Familj

Barn resväska
Barn resväska

Resväskor för barn: 10 praktiska väskor barnen älskar

För många familjer har resandet minskat under det senaste året. Nu när restriktionerna lättar planerar allt fler sin utlandssemester. Allt för föräldrar har tagit fram 10 resväskor för barn som är praktiska och smidiga för familjesemestern!

Artikeln innehåller reklamlänkar.

När man reser med barnen kan det vara klokt att låta de ha sin egna resväska, särskilt för att de små ska lära sig ansvar över sina tillhörigheter i tidig ålder. Det finns en mängd resväskor för barn att välja på i olika stilar. För mindre barn finns det väskor som liknar djur som även har en yta som går att sitta på, samt en rem som föräldern kan dra i. Denna typ av resväska för barn är bra under längre flygningar eller båtresor när barnen blir trötta och inte orkar gå själva.

Läs mer: Stor guide: 10 badblöjor som håller tätt

Resväska för barn – som barn kan åka på

1. Samsonite Dreamrider Resväska 28L, Leopard

Den här fina rosa resväskan med leopardmotiv är utformad för att ditt barn ska kunna sitta på väskan och rulla fram. Det finns en axelrem, handtag och fyra hjul. Här kan du klicka hem väskan för 699 kronor.

2. Samsonite Dreamrider DLX Resväska 25L, Elephant Minty

Den här fina resväskan föreställer en elefant med gröna detaljer. Klicka hem väskan här!

3. Stokke JetKids Kabinväska och ryggsäck, Green

Den här smarta resväskan för barn kommer med en tillhörande ryggsäck i en fin blågrön färg. Här kan du klicka hem den!

Resväska för barn – praktiska väskor för äldre barn

4. Beckmann Resväska 22L, Armour Rex

Den här häftiga resväskan har en T-rex som motiv! Fynda resväskan här.

5. Disney Mimmi Pigg Choose To Shine Resväska 17L, Pink

Den här praktiska resväskan har två rullande hjul och gott om utrymme för ditt barns leksaker. Väskan har även axelremmar så du kan även bära den som en vanlig ryggsäck. Här hittar du resväskan med Mimmi Pigg motiv!

6. Marvel Avengers Bring the Thunder Resväska 15L, Blue

Det här en riktigt ball resväska för coola tjejer och killar som gillar action figurer! Fynda den här för endast 199 kronor.

7. Baby Born Resväska med sits

Låt ditt barns Baby Born följa med på semestern! Den här söta resväskan har ett tillhörande säte för dockan Baby Born med ett hängselsystem som håller den på plats. Här kan du fynda den för 499 kronor!

8. Hello Kitty Resväska, Pink

Gillar ditt barn Hello Kitty? Den här fina resväskan är lika praktisk som söt! Klicka hem väskan här.

9. Disney Frozen II Connected By Nature Ryggsäck 8L, Blue

Hur smart är inte denna väska? Väskan är egentligen en ryggsäck, men tack vare två smidiga hjul passar den lika bra till förskolan som på ett flygplan! Här kan du klicka hem Elsa och Anna resväskan för 199 kronor.

10. Spirit Riding Free Ryggsäck 17L, Blue

Ännu en fin ryggsäck med hjul. Denna har en häst som motiv och fin ljusblå färg. Här hittar du resväskan!

Planera flygresa med bebisar

När du ska resa med mindre barn och bebisar är det bra att packa ner blöjor, nappflaska och filtar. Flygplan är oftast svala och barn som fryser får oftast svårt att sova. Den kalla flygplansluften kan även i värsta fall göra ditt barn förkyld inför semestern.

Planera flygresa med äldre barn

Om du reser med äldre barn är någon form av underhållning ett bra tips för att stimulera leksuget. De flesta känner nog igen att stillasittande barn gärna vill springa runt och leka, något som är svårt på ett fullpackat flygplan. Packa ner en surfplatta med spel, nedladdade filmer eller ljudböcker så kommer hela familjen förhoppningsvis få en lugn stund. Ytterligare ett tips är att förbeställa måltider på flyget. Då slipper du planera matsäck för en hel familj dagen innan. Men glöm inte mellanmål som frukt eller mackor – det håller energin uppe hos barnen och minskar stressen vid eventuella mellanlandningar.

Läs mer:

9 tips på roliga vattenleksaker för barn

Bilsemester med barn – 14 saker som är bra att ha i bilen i sommar

Powered by Labrador CMS