Tips på julklappar till barn
Tips på julklappar till barn

Julklappar till barn - köp roliga presenter under black week!

Vi har samlat roliga julklappar till barn i olika åldrar i en stor lista - Se våra julklapptips till barn för inspiration!

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Nu är det dags att fynda julklappar till alla barn i släkten! Julklappsshopping kan bli dyrt och därför är Black Week ett perfekt tillfälle att fynda julklappar på. Oavsett om du redan bestämt vad du skall köpa eller om du är ute efter inspiration så kolla in tipsen nedan till barn i alla åldrar!

Julklappstips till små barn

Denna gåvagn är perfekt för barn som är påväg att lära sig gå och visar intresse för att ta några steg. Den här gåvagnen är även utrustad med roliga aktivitetsleksaker som utvecklar barnets motorik och sinnen!

En lite annorlunda, men roligare gåvagn än de klassiska!

Pris: 579 kronor.

Klicka hem gåvagnen här.

Är du ute efter en leksak med de omåttligt populära babblarna så är denna stapelleksak till mindre barn helt perfekt. Den är rolig, färgglad och bra för motoriken. Här får barnet lära sig stapla och lära sig om storleksförhållanden för att ringarna ska passa.

Pris: 279 kronor

Klicka hem stapelleksaken med babblarna här.

Ha roligt med musik! Här får barnet lära sig spela och rocka loss med ett helt eget musikbord! Fint i trä och mycket passande till barn som gillar att utforska och skapa!

Pris: 449 kronor

Klicka hem musikbordet här.

Julklappar barn: Presenter till större barn

Titta här för tips på julklappar till lite större barn: Vilket barn vill inte ha ett alldeles eget tält att leka i? Tältet går att sätta ihop som ett stort lektält med tre sektioner eller så går det att använda de tre olika delarna för sig. Ett stort fint tält som är perfekt att ha ute i trädgården till våren och sommaren.

Pris: 449 kronor

Klicka hem lektältet här.

Julklappar barn: Perfekt present till syskon

--> Läs mer om vad du kan göra på nyår med barnen!

Lego är definitivt en av de leksaker som funkar för alla åldrar. För de små är de roligt att sitta och pilla med de olika bitarna och de äldre barnen kan bygga fantastiska kreationer! Här är det endast fantasin som sätter stopp. I detta kit ingår det dessutom idéer till byggen för att komma igång! Denna låda är perfekt att ge bort till en syskonskara att dela på!

Pris: 299 kronor

Klicka hem lego fantasi-klosslåda här.

Powered by Labrador CMS