Ett par har romantisk weekend i Sverige
Rå om varandra på en romantisk weekend i Sverige.

Romantisk weekend i Sverige: Tips på hotell med kärlekspaket

Bästa hotellen för en romantisk weekend i Sverige.

Längtar du efter en romantisk weekend i Sverige med din älskade? I så fall har du hittat rätt. Här har vi tagit fram några fina hotell som erbjuder kärlekspaket.

Hotell At six i Stockholm

Detta hotell erbjuder två olika Alla hjärtans dag-paket, ett med middag och ett utan. Väljer man paketet utan middag så ingår övernattning, frukostbuffé, Alla hjärtans dag praliner på rummet varsin Alla hjärtans dag drink i baren. Detta paket kostar 3653 kronor för Alla hjärtans dag, men kan även bokas andra dagar.

Paketet med middag inkluderar: Övernattning, frukostbuffé, Alla hjärtans dag praliner på rummet, varsin Alla hjärtans dag drink i baren och en fyrarätters middag. Detta paket kostar 5043 kronor på Alla hjärtans dag.

Läs mer om Hotell At Six kärlekspaket här.

Hotell Conrad i Karlskrona

Detta romantiska hotell erbjuder kärlekspaket med choklad, blommor och något gott att dricka på rummet. Paketet inkluderar förstås även övernattning och frukost, och frukosten kan tas med till rummet om man vill äta på tu man hand. Paketet kostar 1995 kronor.

Läs mer om Kärlekspaketet hos Hotell Conrad här.

First Hotel Olofström

I det här kärlekspaketet ingår övernattning i Superior eller Deluxerum, mousserande vin och frukt/choklad, trerättersmiddag, inträde till Holjebadet, frukost och sen utcheckning klockan 14. Paketet kan endast bokas från fredag eller lördag, och det kostar 1395 kronor per person.

Läs mer om kärlekspaketet här.

Malmia Hotel i Skellefteå

I kärlekspaketet på Malmia Hotel ingår övernattning i dubbelrum, mousserande vin, fruktkorg, choklad, blomsterbukett, trerätters middag och frukost. Detta paket kostar 1510 kronor för två personer, och om man vill kan man även uppgradera rummet till ett Deluxe-rum för 200 kronor extra eller till en svit för 400 kronor extra.

Läs mer om kärlekspaketet hos Malmia Hotel här.

Villa Gransholm i Gemla

Om man verkligen vill ha en lugn och romantisk weekend i Sverige är det hit man ska åka. Här erbjuds en romantisk weekend med ankomstkaffe, trerätters supé, romantiskt rum, champagne och choklad på rummet och en väl tilltagen och lantlig frukostbuffé. Paketet kostar 3490 kronor för två personer i dubbelrum en natt. Vill man stanna två nätter kostar det 2990 kronor för ännu en övernattning, eftermiddagskaffe och ännu en till trerätters supé.

Läs mer om det romantiska paketet hos Villa Gransholm.

Scandic har flera hotell med kärlekspaket

Hotellkedjan Scandic kombinerar prisvärdhet med kvalitet, genom att erbjuda fina hotell med bra utbud och bra service. På en del av deras hotell kan man dessutom välja kärlekspaket som passar perfekt på en romantisk weekend i Sverige.

Här kan du läsa mer om Scandics romantiska weekendpaket.

Scandics romantiska hotell i Sverige är följande:

Stockholm

  • Scandic Grand Central
  • Scandic Anglais
  • Scandic Foresta

Göteborg

  • Scandic Rubinen
  • Scandic Opalen i Göteborg

Malmö

  • Scandic Kramer
  • Scandic Triangeln i Malmö

Norrköping

  • Scandic Strömmen

Gävle

  • Scandic CH

Priserna på romantiska weekend-paket kan kommas att ändras.

Powered by Labrador CMS