Annons:
  Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Samlar på mig vätska vid mens

Skrivet av Modesty VV *+7 kg jul*
Jag har alltid misstänkt att jag svullnar på mig rejält när jag ska ha mens. Har en del PMS-problem i övrigt också, men det här med vätskeansamlingen fick jag bevis för med besked häromdan.

Är lite nojig på att väga mig, så jag väger mig varje kväll. De senaste två veckorna har vikten stått helt stilla, trots att jag följt VV till punkt och pricka. I måndags fick jag mens, vägde på kvällen 92 kg. På tisdag sprang jag på toa och kissade hela dan, konstant! På kvällen vägde jag 90! Kissade alltså ur mig två kilo på en dag. Och 90 väger jag idag med, så jag hade ju gått ner två kilo fastän det inte märktes på vågen pga all vätska.

Är det fler som har det likadant? Finns det något bra naturmedel som fungerar. Har provat något tidigare men det funkade inte särskilt bra. Uvalette tror jag det hette.

Det är svårt att följa sin viktnedgång när man drar på sig en massa extra vätska, dessutom börjar det redan 7-10 dar innan mens, och det är ju inte kul att gå omkring och känna sig svullen och eländig i veckor...
Svar
Det är vanligt att man drar på sig vätska... Skrivet av    Ängeltina 6,1 kg *jul*
Kunde varit jag som skrivit inlägget... Skrivet av    Ulrika m Martina
Precis så Skrivet av    Manna
Annons:
Annons:
Annons:

Faktabank

Artiklar och nyttig information

Vårt instagram-flöde

annons