Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vill helst krama mina barn hela dagen idag!

Skrivet av NenNa m E 040110 +A-98 +C-00
Precis när jag skulle lämna mina två små till dagmamman fick jag höra på radion att tvååringen som skadade sig i Frändefors igår dog inatt.

Tänk bara tanken att lämna iväg barnen till någon annan - och så händer något sådant. Helst skulle jag vilja spärra in mig i ett madrasserat rum med alla tre barnen - alltid! Det spelar alltså ingen roll om man vidtagit alla tänkbara åtgärder för att barnen inte ska kunna skadas - det kan hända ändå...

För det mesta när man läser om barn som dör så är det antingen av en sjukdom - och läkarna har gjort allt de kan - eller så är det pga en trafikolycka eller liknande, och då har man ändå en mental förberedelse på att bilar är farliga. Men, dagis?!? Dagis ska ju ändå vara trygga ofarliga ställen där jag ska känna mig lugn och fin i att lämna mina barn. Om de följer alla regler så ska inget farligt kunna hända där - eller?

Antar att det till syvende och sist bara är att acceptera att sådant som inte _får_ hända faktiskt händer ändå - även om det gör ont i hjärtat - och fortsätta att skicka ut mina barn i stora, stygga världen...

Kram till alla som behöver det idag!
Svar på tråden: Vill helst krama mina barn hela dagen idag!

Usch ja...

ibland får man verkligen uppbringa alla krafter man har för att inte \"skydda sönder\" sina små älsklingar. Det där madrasserade och isolerade rummet känns vissa dagar som en bra idé :0). men som du säger ut i världen måste både dom och vi........ Världen är ju rätt go också faktiskt, speciellt nu när höstlöven lyser och man FÅR lov att sitta och mysa i myskläder och tända ljus och bara läsa. Bikiniperioden är över så ett stort choklad till teet sitter fint;0) ha det bra och lita på att det goda är starkare än det onda.
Skrivet av    Peaz + 01:a & 04:a

Artiklar från Familjeliv