Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Underbar människa

Skrivet av Lycklig men drömmer ibland!
Verkar som att jag blivit förälskad i en person som jag känt i många år. Det är inget jag tänker gå vidare med, och jag vet att det går över. Jag älskar min man och min familj, men tankarna vandrar så ofta iväg. Det är en skön känsla, spännande och intressant. Men logiken säger ju att det bara är en tillfällig flört, hoppas jag :-)
Killen i fråga är så fantastisk och mentalt allt jag tycker en kille ska ha. Han är mjuk och omtänksam och har de mest fantastiska blå ögon som jag kan titta i hur länge som helst. När vi är tillsammans känner jag mig trygg och bekväm och allt är så naturligt. Vi träffas inte i hemlighet eller nåt och har absolut ingen affär, men vi träffas och har kontakt ofta i våran "offentliga" relation. Känslan jag får när jag tänker på honom är alldeles varm och härlig. Han är superfin, men inte världens mest vältränade, är väl inte heller nån don juan. Men hans ögon tränger rätt igenom mig och han ser allt hos mig och lite till!
Han är ljuvlig med barn, och det är verkligen nåt som jag värderar högt. Han har två lite äldre och jag har två små. Kan ibland fundera på hur en familj skulle vara med honom.
Nåja, ville bara skriva av mig lite, innan jag återvänder till verkligheten. Där inget någonsin kommer att hända, men ack så trevligt att drömma sig iväg ibland :-)
Svar på tråden: Underbar människa

Ingen fara, det går över

Been there, det tog mig tre veckor att skjuta iväg de känslorna, sedan var de borta. Det är enkelt, lyd dessa personers råd som brukar vara på det här snacket och mota bort det så snart du bara kan. Jobba på relationen hemma istället.. kram
Skrivet av    Millan

känner igen...

mig lite i det du skriver.... Skilnaden för mig är att jag lever inte i ett lyckligt förhållande med min sambo. Vi lever mest i hop för att vi är vana vid det och en viss separations ångest. Den mannen jag inte kan få ur mina tankar träffar jag bara 2 ggr i /v genom jobb. Hans isblå ögon är underbara och leéndet med de söta skrattgroparna.... Han är inte heller någon vältränad maskin, men det gör mig inget. Nu finns det tyvärr en fru till denna man och 2 barn därav förblir han någon jag kan fantisera om. Men det kan ju också vara trevligt, det förgyller ju vardagen lite....*ler* Lycka till med din \"man\"
Skrivet av    anonym

Artiklar från Familjeliv