Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Måste få skriva av mig någonstans och här har

Skrivet av Annan i tankarna
jag nog hamnat rätt. Jag har sedan ca 1/2år tillbaka en annan man i tankarna. Jag är relativt lyckligt gift och vi har barn. Men jag kan inte sluta tänka på denna man. Jag är hemmafru och han är hemmaman, och vi ses oftast varje vecka tillsammans med barnen. Vi har väldigt trevligt ihop, lagar lunch tillsammans, går till lekplatser med barnen och sånt.
Jag har aldrig uttryckt mina känslor för honom, och jag har ingen aning om vad han känner. Han är rätt kramig, men det är när han kommer eller när vi "skiljs åt". Bara en vänskaplig kram, men den är underbar! Och den kan jag tänka på länge.
Har läst neråt att det är flera som tänker på någon annan, skönt ändå att jag inte är ensam. Jag vet också att det såsmåningom kommer att försvinna, om man inte gör verklighet av sina fantasier förstås...
Svammel, men jag måste bara skriva av mig någonstans, detta känns inte vettigt att prata om med någon av mina vänner.
Tack om ni orkade läsa.
Svar på tråden: Måste få skriva av mig någonstans och här har

jag är nog en...

som kan ha skrivit om det här längre ner..... Jag tycker att det låter så himla mysigt det som du berättar. Att njuta av upplevelsen av att få bli omfamnad av denna mannen! Njut!!! För min del får du gärna skriva av dig massor, jag vet ju hur det är att vilja prata av sig om sin hemliga förälskelse.
Skrivet av    anonym

Tack! Ja, jag behöver

verkligen prata av mig om det någonstans! Känns inte riktigt som det är något som jag kan berätta för mina bästa väninnor heller... Det är ju väldigt, väldigt känsligt. Sist vi sågs, och han skulle gå hem, så kramade han mig som vanligt, med sin björnfamn, och sa \"detta är också något som jag gillar att göra med dig\" Oj, oj, vad kan han ha menat med det? Han så himla snäll, rolig, och underbar med barnen. Och du, \"anonym\", du får hemskt gärna skriva av dig också! Kan vara skönt att byta tankar och funderingar kring detta med någon som har det likadant! Kram på dig!
Skrivet av    Annan i tankarna

åh...

vilken gullig grej att säga.....och den där kramen, klart att den säger massor!!! Om du villa maila eller ha mig på msn och babbla av dig, hör gärna av dig! [email protected]
Skrivet av    anonym

Artiklar från Familjeliv