Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är han otrogen?

Skrivet av hrmf...
För ca 1 år sen fick min sambo ett sms mitt i natten.
Jag vaknar, sätter mig upp och kikar över hans axel.
(Man undrar ju vem som sms:ar den tiden på dygnet.)
Han får genast bråttom att knäppa bort det...
Jag frågar vem det var,och han säger att det var hans tjej jobbarkompis som frågade hur det va bara.
Mitt i natten????

Dagen efter sms:ar hon igen och undrar om han kan komma och hjälpa henne skruva en bokhylla (min sambo har tummen mitt i handen)för hon har precis separerat.

Jag sa att jag inte ville att han skulle göra det.
Jag har ju inte sett nåt av sms:en utan det är bara som han påstår.

Så i våras kommer jag på honom med att röka.
(Han slutade för 4 år sen)
Jag blir så ARG!!!
Först sa han att det pågått 1 v.
Sen 2 v.
Sen 1 år.
Jag tror att han aldrig slutade...
Jag blir inte arg på själva rökandet,utan på smusslandet!
Att han gått bakom min rygg!

Så häromdagen kollar jag i hans mobil (ljuger man om rökning ljuger man väl om vad som helst tänkte jag).
I telefonboken finns det ett "namn" med bara initialerna.Alla andra som fanns där var ju förståss med hela namn,inget hemligt.
Jag kollar med nummerupplysningen vems nummer det är.
Jodå,samma tjej som tidigare sms:at mitt i natten....
Blir så arg/besviken på hymlandet,så jag ringer upp henne med sambons mobil och lägger på med en gång för att se hur länge det tar innan hon ringer upp.
Ca 30 sek...
Sambon fattar förståss ingenting,men jag ville se hans reaktion och dessutom kunde han knappast ljuga för mig eftersom jag stod i närheten då det ringde och han svarade.

Jag är verkligen inte svartsjukt lagd annars,men jag har helt och hållet tappat tilliten för honom nu.
Är det jag som är nojig eller har fansskapet rent mjöl i påsen?
Han säger förståss att han har det.
(Vi har diskuterat detta 1000 ggr)
Vi har 1 barn tillsammans och jag har 2 sen tidigare.

Svar på tråden: Är han otrogen?

Vad är otrohet för dig?

Att han röker baknom din rygg behöver ju inte betyda att han är otrogen. Jag har smygrökt i perioder när jag varit med män som blivit sura över mina misslyckade rökstopp (ingen vill väl vara misslyckad?) men sen tänkte jag va fan - nu är jag vuxen och även dumma beslut som att röka är mitt och ingen annans. Jag har själv flera personer som sms:ar mig, ibland tänker sig inte folk för riktigt och skickar sms mitt i natten utan att jag för den skull har någon \"relation\" med dom. Om det är otrohet för dig att han umgås med en kollega bakom din rygg, ja då måste nogrannt tala om för honom var du anser att gränsen går och fråga var hans gränser går så att ni kan nå en ömsesidigt förståelse. Personligen så gillar jag inte när folk smyger med saker och ting hur oskyldiga dom än är, bättre att vara rak och säga som det är. Man kan ha en god relation till det motsatta könet utan att det för den skull behöver vara något annat än vänskap.
Skrivet av    maria65:a

Otrohet

kan vara olika för många.Men för mig,och endel andra med är otrohet smusslandet,lögner,att gå bakom ryggen,fysiskt kontakt.Och självklart saker som han gör eller säger men aldrig skulle göra det i min närvaro. Låter som din sambo har nån form av otrohet.Om det vore helt oskyldigt hade det aldrig skett nåt smusslande alls.Eller nattliga sms,sånt får en att börja undra.Han försöker dölja nåt.Öppna ögonen.Nåt är på gång.Om han kysser,flirtar eller har sex med denna tjej kan jag inte svara på,men nåt väldigt skumt är det som han döljer för dig.
Skrivet av    aaa

självklart inte!

Det fattar ju jag med att smygröka inte har nåt med otrohet att göra,men kan man inte ens tala om en sån simpel sak som att man fick ett \"återfall\" på det....då kan man ju ljuga om vad som helst. Jag hade inte sagt nåt om han visat sms:et som han fick mitt i natten. Detr var hans reaktion över att jag satte mig upp och nästan fick syn på det som jag hakar upp mig på. Jag vet att folk inte alltid tänker på vad klockan är när dom sms:ar. För övrigt så är jag inte igentligen svartsjuk som jag nämnde tidigare. Han får gärna ha kvinnliga kompisar,likväl som jag ska kunna ha manliga,men nu vad det inte det som det handlade om..... Det är hans smusslande. Jag känner att han döljer nåt? Det känns inte som om hon bara är hans tjejjobbarkompis. Jag menar, fick jag ett sms mitt inatten av en manlig kollega,eller av vem som helst för övrigt, så skulle jag verkigen inte gömma det hastigt som f-n. Såklart att sambon undrar????!!!!
Skrivet av    hrmf...

känns som om...

...du förstår vad jag menar. Tack för det! Han säger att han bara har haft henne som en bra vän att prata med. Fått råd av och så där. Vårat förhållande har knakat i fogarna en längre tid nu. Men ärligt talat...har hon nog inte gett honom ett enda bra råd,inte som märks hemma iaf. Kanske hon vill slå split med sitt sms nattetid??? Kanske hon vill ha honom? Fattar bara inte varför han smusslar om allt möjligt? Så j-la skumt!
Skrivet av    hrmf...

sms

Jag sms:ar en gift man men bara när hans fru jobbar. Vi har inte sex men vi träffas ibland, pussas lite och diskuterar livet. Mysigt. När andra frågar tex min egen man så kallar jag sms:aren \"min vän, en som jag trivs med, någon som ger mig ny input på livet\". Inte helt osant... Dumt att skicka sms om natten, då är man kär! Men det behöver ju inte alls vara så. Det finns ju vänskapsrelationer med!
Skrivet av    smusslaren

Jag tror ändå att

smusslandet säger sin sak.Går man bakom ryggen på sin partner,underhåller saker,eller gör/säger saker som man aldrig skulle göra i sin partners närvaro,då är det nåt som är lite fel... Om jag hade vart du,hade det kvittat om han var otrogen eller ej.Jag hade blivit enormt ledsen och känt mig sviken för att han gör så..och framförallt om han ljuger... Folk som blivit bedragna säger att sveket och lögnerna är värst,all smusslande,inte själva otroheten,även om den kan svida och få en att hata. Ställ han mot väggen..jag slår vad om att han har endel att dölja...
Skrivet av    aaa

precis!

Sveket och lögnerna är värst!!! Om han har hittat en annan, \"fine\". Men gå j-vlar imig inte bakom ryggen och bedra mig i månader/år! Slutar man älska nån,så gör man. Att inte ha så mycket råg i ryggen att man ärligt säger att man träffat en annan det e......SKIT! Nåja,nu kan jag ju inte veta om det är så,men om det är så,även om dom \"bara\" pussats.....så skulle jag \"kunna\" sticka ut ögonen på fanskapet. För svekets skull. Det intressanta är inte VAD dom gör,utan ATT dom gör isf. Puss,smek,hångel,ligg är samma sak. Men om de bara är en god vän så får han gärna ha det!!! Men...han har ju ljugit om annat så varför inte om detta? Jag kan förstå om man ljuger i en otrohet (dock ej acceptera),men inte tex att man börjat röka!
Skrivet av    hrmf...

Förmodligen...

skulle jag säga. Just som du beskriver det var det för mig. Började med sms, också på kvällar och nätter... Han sa att det var en kvinlig vän som var bra att prata med, som gav råd... men liksom du, såg jag ingen förbättring av de råden :) Det hela övergick i att de så småningom träffades och inledde ett förhållande. Under hela tiden kände jag i magen att något var fel. Till slut kollade jag hans mobilräkning och fick mina misstanka bekräftade. Känner du att något är fel så är det förmodligen fel. Tror att du kan gå på din magkänsla...
Skrivet av    Molly

Artiklar från Familjeliv