Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Åh! Idag ska jag och barnen

Skrivet av En annan i tankarna
på utflykt med mannen i mina tankar och hans barn. Det är underbart höstväder och det ska bli jättekul!
Lääängtar!
Svar på tråden: Åh! Idag ska jag och barnen

Låter ju...

.....dj*vligt gediget att blanda in barnen, (sa han ironiskt). För jag misstänker att det inte är dina egna barns far som är \"mannen i dina tankar\"!
Skrivet av    Ziggy

Vad kul!

Fast jag antar att ni umgås som vänner när barnen är med? Att tankarna bara finns där utan att levas ut? Jag brukar med mitt barn träfa en kille som också har ett barn, vi brukar gå till parken tillsammans fast det är ju inte riktigt det jag tänker på när vi träffas *ler* Utåt sett är vi bara vänner och så ska det förbli men i tankarna sker något helt annat men det får stanna där.
Skrivet av    QA

JA! Vi är bara vänner, det är

bara i mina tankar som det finns annat! Och vaddå, blandar in barnen, de är inte inblandade på något sätt, som skulle vara dåligt. Barnen är vänner och leker jättefint tillsammans. Det finns inget annat än vänskap mellan oss.
Skrivet av    En annan i tankarna

Jag blandar inte in barnen

på något sätt. Varför är du så hård!? Det finns inget annat än vänskap mellan oss, det är bara i mina fantasier det finns något annat. Jag tänker inte förverkliga dem.
Skrivet av    En annan i tankarna

Det är lätt...

....hänt att få uppfattningen att det är något annat när du på en sida som heter \"otrohet\" skriver att du snart skall träffa \"mannen i dina tankar\". Men okej.....så länge det stannar vid fantasier så kanske det är \"ofarligt\", vad vet jag. För en del är \"fantasierna\" första steget och hur säkra dom än säger sig vara på att dom aldrig kommer att förverkliga dom så hamnar dom där ändå.
Skrivet av    Ziggy

Artiklar från Familjeliv