Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Solrosen!!!!

Skrivet av K-line med Botvid 050420 & Jeanna 0112
Hej!
Har inte varit hemma i helgen och har därför inte kunnat hjälpa dig. Hoppas allt gick bra!
Svar på tråden: Solrosen!!!!

Jadå! :)

Det gick jättebra! Om inte säljaren skulle få för sig att dra sig ur (vilket inte är troligt) så skriver vi papper på torsdag. :) En riktig pärla var det, och så otroligt välskött!
Skrivet av    Solrosen & Filip

Kollade just länken...

precis en sådan hade vi, den färgen och trend. Kanske skall tillägga dock att det är en 00:a, eftersom den blåa färgen inte fans på 01:orna. Men den kan ju vara uttagen 01...men somsagt produktionsåret är 00. Hoppas du blir nöjd! Och rapportera gärna fortsättningsvis om rost, för jag har en teori om att de blåa är producerade någon annan stans än exempelvis de vita för de verkar klara sig bättre från rost :) Grattis till finaste färgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrivet av    K-line med Botvid 050420 & Jeanna 0112

Ja, den är..

..tillverkad -00, fast går tydligen som -01:a pga att den \"släppts\" på hösten? Ja, jag vet inte riktigt det där..*s* Jag lovar att rapportera ang. rost. Vi kontrollerade detta ingående när vi tittade på den, och det fanns ingenting såvitt vi kunde se eller känna. :)
Skrivet av    Solrosen & Filip

Som vår då...

dvs ang rosten. Jag fattade ingentig när alla sa att focusar var så rostiga. Kunde enbart se en ytters liten antydan till rostfärgat vatten på bakluckans underkant. Men de som köpte vår bil var helt lyriska för de hade sett många rostiga ex, men slog till på vårt omedelbart när de sett den.
Skrivet av    K-line med Botvid 050420 & Jeanna 0112

Artiklar från Familjeliv