Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Känner någon igen mig??

Skrivet av Grannfrun
Skrev förrut om min granne,en mycket förmögen äldre man som lixom kryper under huden på mig.
Han gav mig kärleksförklaringar på löpande band när han var onykter,skamliga förslag mm.
Detta är en man som verkligen är rakt på sak,har mycket makt vilket jag är mycket svag för.

Han är extremt ungdomlig mm.

När jag skrev sist så berättade jag att han var gift och har en liten 3 åring hemma....

Nu har dom skilt sig och hon har flyttat ut.
Min man umgås flitigt med denne man och så även jag..
Jag har 2 småbarn som absolut inte får komma i kläm.

Jag vet inte vad jag vill med detta men har lixom ingen att anförtro mig till.

I helgen var han hos oss och vi satt och drck lite vin när barnen somnat,kände att han hade "den där blicken"som han brukar just innan han gör närmanden.

Hur som så gick jag ut med hunden på natten då han inte tyckte jag borde gå själv så gick han med.
Hann knappt utanför grinden innan han helt frustrerad bara ville ha mig,han sa att vi borde köpa oss en jättekåk någonstans,ha barnen i privatskola och gifta oss omg.

Enligt honom så är jag den stora kärleken och han verkar mycket säker på sin sak.

Nåväl runt husknuten drog han mig intill sig och kysste mig....
Jag hann knappt fatta vad som skedde och det hann väl gå en sekund innan jag gjorde motstånd...

Denna sekund,hans läppar mot mina....jag kan inte tänka klart.
Vill ha honom ur mitt liv men vill ha honom nära...

Känner suget mellan oss hela tiden men VET att det inte är värt det...

Mår så dåligt över att jag njöt av sekunden..

Rådgör gärna med likasinnade men vill inte höra hur usel jag är då jag vet det bäst själv.
Har aldrig bedragit min man någonsin...
Svar på tråden: Känner någon igen mig??

Han är...

...desperat och/eller galen - passa dig! Sådär GÖR man faktiskt inte. Han uppvisar en typ av gränslöst beteende som signalerar att det inte står rätt till med hans känsloliv. han går rakt på sak med en upptagen kvinna. Detta har inget med hans förmögenhet eller \"makt\" att göra utan har istället med att göra att han inte är rikgit \"normal\". Och nu kännr du dig smickrad och sedd av att han \"uppvaktar\" dig. Om jag vore du skulle jag dra mig ur detta, sätta tydliga gränser och säga åt honom att hålla sig borta! Kom ihåg var du först läste detta...
Skrivet av    Eliza

Så som han

gör med dig är inte rätt. Kär och Galen i all mening. Visst kan man känna sig smickrad av uppvaktning. Men tänk på en sak som min mormor alltid sa till mig: Så som han gör med/mot dig gör han med näste. Men berätta inte för din kille ännu, men fortsätter det och du känner att du inte kan hantera situationen så bör du nog ta ett snack med din kille. Hoppas att du förstår mig. Men vad känner du? Har du funderat över honom tidigare? Pirrar det i magen när du träffar honom när ni inte har alkohol i kroppen? Drömmer du om honom?.
Skrivet av    Tinkerbell

Saken är den..

Att...andledningen till att jag formulerade det som att han var en rik gris,var för att det var det som jag inbillade mig att jag drogs till..men. Han är en underbar människa,han är en helt beundransvär far med hela vårdnaden. Han är riktigt mjuk och go,snäll mm. Vi har sååå mycket gemensamt utöver detta och varje gång så ber han tusengånger om ursäkt. Vi talar inte om detta när han är nykter vilket han försöker att vara i 80 % av fallen han är hemma hos oss. Vi har tidigare skrattat mycket åt att vi är så lika och våra respektive är så lika.... Känns som om jag målat upp honom som en gris men det är han inte och det är det som är så jobbigt,hade han bara varit ett svin så hade jag kunnat motstå lätt. Jag är en stark kvinna ej naiv eller blåögd och han ger mig uppmärksamhet för det som en gentleman.... Och ja,det pirrar....blä.... Hans dotter tycker jättemycket om mig och vill gärna vara hos oss vilket han tycker är jätteskoj då mamman ifråga inte är så engagerad. Vad menade jagnu då??? Bara önskar att dessa pirrningar ville gå iväg..gråter..
Skrivet av    Grannfrun

Okej, då förstår jag.

Fortsod nästan att det var så att du oxå var intresserad av honom. Jag kan inte komma med råd om vad eller hur du ska göra. För av egen erfarenhet så vet jag att man lyssnar inte på dem i alla fall. Lyssna till ditt hjärta och dig själv. Allt annat löser sig med tiden oavsett vilken väg du väljer.
Skrivet av    Tinkerbell

Om jag satt i dina kläder skulle jag....

verkligen ta en, två och ännu flera funderare om vad som är viktigast. Hur förhållandet till din man är. För vad du än gör fall inte för frestelsen som kanske inte är mr rätt. Vad jag alltså menar är att innan du går över gränsen och har ett förhållande med honom, tänk på vad som finns kvar i det förhållandet till din man, är det riktigt att avsluta eller finns det något att forsätta på. Hoppas att allt kommer att ordna sig tillslut.
Skrivet av    sara med 4:e på väg

Nej det lät konstigt

Jag tycker det är en JÄTTE varning på män som vill gifta sig omgående. Jag mötte en sådan man en gång. Jag blev kär bara för att han spanade in mig, jag var så oerhört svulten på uppmärksamhet och jag var särbo med min nuvarande make då. Åhh..han ville att vi skulle bryta upp från våra förhållanden och gifta oss i en vit liten kyrka i hans hemstad...han ville ha barn med mig. han hade verkligen ord för allt. Efter väldigt kort tid så ville han ha barn mig. Jag kollrades bort av hans ord fast det ringde varningsklockor hos alla mina vänner. Men inget kunde stoppa mig, jag visste ju att hos mig skulle denne casanova bli en underbar person. Han var högt utbildad med höga inkomster. Att hans egen familj var splittrad och förödd det märkte jag inte förrän senare. Det tog inte så lång tid innan det kom fram att han hela tiden kört två förhållanden, två flirtar samtidigt. Två kvinnor som fått höra samma ljuva ord tro det eller ej, en gång hade han sovit en stund hos båda på samma dag. Vad hans barns mamma tyckte om saken vet inte jag men jag och älskarinnan n:o 2 fick dela alla erfarenheter och dela datum för då det hänt. Det visade sig att han nästan ord för ord sagt samma saker till oss. Fast just vigseln i den lilla vita kyrkan var jag ensam om *s* kan jag ju känna mig stolt över. Men barn ville han ha med oss båda. Undrar hur han hade tänkt lösa det? Med gammaldags löften som inte är så vanliga dag så fick han två kvinnor på fall och det roliga är ju att hon och jag var ganska så lika varandra, samma hårfärg, samma kroppstyp...nåja. Jag var otroligt blåögd, jag trodde inte att så kallhamrade människor fanns och än i dag undrar jag om han var en psykopat eller hade någon allvarlig störning för hur orkar man spela jätteförälskad i två stycken och samtidigt ha en relation med sitt barns mamma? Förstår ju nu i dag att allt handlade om sex, sex, och åter sex. Nej tacka vet jag veliga och tveksamma män som drar sig innan dom friar, då vet man att dom tänkt över allt i alla fall.
Skrivet av    vill ju vara superanonym nu då

Artiklar från Familjeliv