Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Trodde vi var vänner...

Skrivet av Linda
Detta inlägg ägnar sig mest åt min så kallade "vän"... Vi lärde känna varandra i en föräldragrupp, tillsammans med våra sambos. De första åren av vår vänskap var allt jättebra, vi umgicks både bara hon och jag såväl som familjevis. Hon är tjej som söker mycket bekräftelse har jag nu kommit underfund med. Jag var tärna på deras bröllop för 2 år sen, så bra vänner trodde jag att vi var... Hon tycker om kroppskontakt, typ att sticka in ett finger i sidan och kittla min sambo osv. Dessutom är hon glad och skrattar mycket när han är med, annars är hon som vem som helst.
Det började i våras då jag öppnade mitt hjärta och berättade att jag och min sambo hade det jättejobbigt. Då kom vändningen, hon började komma hem till oss och be min sambo massera henne när jag inte var hemma, de "plockade svamp" ihop i 3 timmar utan att ha med sig svamp tillbaka. De fikar på stan tillsammans... Listan kan göras lång.
För en månad sedan berättade jag att vi ska på familjerådgivning, tänkte att hon kanske skulle förstå hur det känns för mig när hon larvar sig med min kille.
Han tittar inte på mig, pratar inte med mig om det inte gäller barnen, nonchalerar mig helt när hon är med. Hon gör precis samma mot sin man. Däremot låter jag jävligt blåögd, men jag VET att de inte har något sexuellt tillsammans - men de har något som de tydligen inte kan dela med mig eller hennes man...
Det känns som om de är otrogna, när jag och hennes man ställde dem mot väggen förstod de inte att vi tyckte det. För min del känns det som om de lika gärna kunde haft sex, konstig reaktion - jag vet... Det känns som det här sveket var större. Jag och min sambo pratar väldigt mycket om detta och han försöker förklara så gott han kan. Min "vän" däremot skickar bara sms och det känns som om jag är boven i dramat enligt henne-hon försöker inte ens förklara eller ens berätta. Jag vet inte om jag reagerar fel, vad tycker ni? Har bara så svårt att förlåta henne, det är ju hon som dragit igång detta. Min sambo har också agerat fel och det ska vi ta itu med. Får en kompis bete sig hur som helst, känns som om hon utnyttjade att vi hade det jobbigt i förhållandet...
Snälla, jag behöver respons!
Svar på tråden: Trodde vi var vänner...

Säg upp bekantskapen NU!!!!!

Är mitt enda råd! jag hade en likanande situation med MIN s.k bästa vän, vi var, trodde jag väldigt tighta....gjorde allt & som du säger, var hon med väldigt bra vän med min sambo. dom plocka inte svamp, men dock lagade mat, såg hon till att göra om jag jobbade, hemma hos oss. Åkte med på allt sambon ville ha med mig på, & jag sa nej. Tyvärr slutade det med att hon svek mig & berätta det jag sagt i förtroende till henne, till min sambo, nästalade sig in & hade sex med honom (nja, han var ju självklart med på det). ALDRIG mer jag skulle kunna se henne i ögonen utan att säga något hatiskt ord. Så mitt råd, dumpa den mesiga bruden du nu s.k umgås med!!! INNAN det är försent, rädda er familj & det ni har!! berätta hur det går för er sen...men mitt råd, ta det!
Skrivet av    F.d otrogen Kvinna

Kunde inte sagt det bättre själv *IMT

.
Skrivet av    Tinkerbell

Sätt gränser - nu

Självklart är det obehagligt att sätta en gräns, att bli den som måste säga dom orden \"Vi önskar inte se dig mer i vårat hem\" För att efteråt kommer denna tjej att kunna säga att det var du som valde att bryta. Dessutom vill vi vara \"snälla\" vi vill vara omtycka av hela världen men GLÖM DET. Alla kan inte älsa dig och denna tjej har redan förbrukat allt ditt kompisförtroende. Skit i vad hon tycker och tänker, kasta ut denna tjej. Kvinnor kan vara så oerhört grymma mot varandra. Hoppas du och din sambo kan hitta varandra igen. Mitt tips, var ärlig mot honom och berätta rakt upp och ned (efter att du brutit med tjejen) att du är ledsen och orolig och att du älskar honom. Nog ska han vakna till då...Lycka till!
Skrivet av    Guldflicka

Artiklar från Familjeliv