Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kalas i Stockholm. Hjälp!

Skrivet av Januarimamman
Hej,
Vår tjej fyller 5 i januari. Jag kommer att vara höggravid då och vi har pratat om att försöka ha kalaset nån annanstans för att slippa allt stök innan och efter.

Har ni några tips på bra, mysiga ställen som ordnar barnkalas???
Vi bor i Stockholms innerstad .

Tack på förhand !

Svar på tråden: Kalas i Stockholm. Hjälp!

Jag tror

att förutom McDonalds kan man nog få kalas på \"lekland\" typ Kista C eller Vällingby C har nog sånt, men jag är lite osäker... Jag vet bara att jag sett det, men kommer inte ihåg exakt var, tyvärr :-(
Skrivet av    Sus + T

Barnens Värld

Hej! I Järfälla kommun , lite norr om stan ligger Barnens värld , ett lekland för barn som även arrangerar barnkalas. Kanon tycker jag , har även jobbat där själv:) Kolla in deras websida: www.barnensvarld.nu Lycka till med kalaset!
Skrivet av    Linda m Melina 000313 & Douglas 041012

Finns ju fräschare

Tex nyöppnade Barnens djungel i Kungsängen (http://www.barnensdjungel.se/index_content.html). Skall finnas något liknande söder om stan också, barnadis tror jag det hette. (Inte så att det är något \"fel\" på Barnens Värld, men de skulle behöva fräscha upp lite och laga grejer.)
Skrivet av    Pinalen

lekplatsen i bromma!

Där hade vi kalas för vår 7åring och hela hans klass.. dom hade SÅ roligt!! 95:-/barn då fixar dom korv m bröd, glass och godispåse. Där finns hoppborg, bollhav gångar och massa annat kul. kolla på www.lekplatsen.nu /Linda
Skrivet av    Linda m Meja-03 Nova-05

Junibacken och mång museer mm

Jag tittade på livrustkammaren förra året och de ordnade riddar och pricess kalas (ganska dyrt) Junibacken verkar bra tycker jag. Parklekar kan man hyra. Bowling mm kanske är för äldre barn. Ett kalas utomhus kanske går bra. Om alla kan åka skridskor kan man ha skridskodisco t.ex. eller andra lite lättare vinterlekar.
Skrivet av    milla

Artiklar från Familjeliv