Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur vet man...?

Skrivet av anonym
dvs hur o när vet man? vad som är rätt? när ska man bryta?

Om mannen jag lever med är rätt,varför fladdrar mina tankar då efter en speciell annan? Men ändå har mannen o jag det bra faktiskt.Visst,lite ups and downs men inte mer än andra...

Om mannen jag tänker på är rätt,varför är jag så tveksam till att lämna min nuvarande man?För barnens skull? Rädsla att bli själv om det visar sig att den andre ej är intresserad eller rätt?
Svar på tråden: Hur vet man...?

Man vet aldrig...

...vore ju enklast om kärlek kom med garanti som en brödrostar tex :-) Man är alltid tveksam att lämna det man har för människan tycker om att leva kvar i gamla vanor, speciellt när du säger att du och din man faktiskt har det \"rätt\" bra. Kanske inser du att det troligtvis med tiden blir likadant med den du har tankarna på? Fast man vet aldrig som sagt, kanske är det din tvillingsjäl som väntar, kanske är det inte det. Antingen släpper man taget, vågar och tar livet som det blir eller så vågar man inte och gör det bästa av det man har. Finns inga enkla lösningar där. Tyvärr!
Skrivet av    maria65:a

så sant...

så sant.Visst inser jag att vardagen kommer ikapp en även om man hittar en ny,men tänk om det ÄR min tvillingsjäl.?? Men men,väntar tiden an ,får se hur det känns om ett tag??!
Skrivet av    anonym

eller...

så vågar man stanna kvar och kämpar för det man har...
Skrivet av    Fenrisulven

Ja det är sant!

Det är den svåra biten i livet, att våga satsa på den relation man har utan att veta om det lönar sig eller inte och utan att snegla åt sidan! Du ser, finns gånger då tom jag håller med dig - i teorin ;-)
Skrivet av    maria65:a

japp

det har jag bestämt mig för just nu.Varför lämna en man som älskar mig för den jag är,med fel o brister.Vi har det hyfsat,kan absolut bli bättre men några jobbiga småbarnsår har gnagt sönder relationen just nu känns det som.Men vi hittar tillbaks,har ju haft småbarn förr.
Skrivet av    anonym

Artiklar från Familjeliv