Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Godkända akupunktörer för att behandla Kolik

Skrivet av Camilla.
Någon som vet vart man ska vända sig för att hitta en sådan?
Svar på tråden: Godkända akupunktörer för att behandla Kolik

Jag vet i alla fall en..

...som jag säkert vet har godkänt men jag t-r-o-r att även de andra två jag har koll på har godkänt för att ge akupunktur. \"Min\" barnmorska finns i Stenungsund/Göteborg. Hon har hemsideadress: www.aqpunktur.se . Har även adress till en i Stockholm och en i Helsingborg om du är intresserad.
Skrivet av    lizaliza

Ja gärna i Stockholm!!

Min dotter har börjat få jätteont i magen. Hon är en månad nu, samma som min första dotter var när hon fick ont...
Skrivet av    Camilla.

Du kan höra av dig till

Marietta Thunström på akupunktur.se Hon har hjälpt många och är en av de första som blev legitimerade i Stockholm.
Skrivet av    Nell med Robert och Aliette

Här är hennes nya hemsida

http://www.barnmorska.se/about/a_mt.htm
Skrivet av    Nell med Robert och Aliette

Åh vad jag svamlar

den första länkten är den senaste hemsdian men den verkar inte fungera just nu.
Skrivet av    Nell med Robert och Aliette

Sista försöket

vill du ha hennes mailadress så har jag den *ler*
Skrivet av    Nell med Robert och Aliette

Ja gärna

Har du själv träffat Marietta och vet du någon som personligen blivit botad av akupunktur av henne? Vad krävs för att bli legitimerad akupunktör, vet du det? TACK för svar!!
Skrivet av    Camilla.

Nu fungerar

hennes sida igen http://www.akupunktur.se/ [email protected] Jag har själv inte varit i kontakt med henne men vet flera som fått hjälp av henne. Hon tog kontakt med mig får 2-3 år sedan när hon hört om mig från en mamma här på aff. Hon var intresserad av mig och min hälsohemsida *ler* En mycket trevlig kvinna som är duktig. Här är hennes CV som även finns på hennes hemsida. Som du ser så har hon en gedigen bakgrund inom akupunktur. Akupunkturutbildningar som jag studerat: Akupunktur på Karolinska Institutet, Smärta och sjukdomar 20p, 2000-2001 Tre årig akupunkturutbildning, motsvarande 80p, SIAM Stockholm 1999 För Lilleba Anckers Södertälje 1991, 1992, 1995 Dr Pan Zhifen 1996, 1997, 1998, 2001 (skalpakupunktur som är en bra behandlingsform för olika pareser, stroke patienter). Advanced midwifery, augusti 2002 USA Summer Town Nassville Utbildningsresor till Beijing, Kina 1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 KI, 3:e certifikatet inom akupunktur Utbildad av Dr yanxiang Zhang, Chinese Academy of Medical Siences in Beijing. Utbildad av Professor and Master in Medicine, Sun Hua, Acupuncture department of Traditional Chinese Medicine, Beijing Union Medical College Hospital. Teacher Hong Wei Wang Director of China Medical Qi Gong Department Utbildning steg ett och två Medical Qi gong Biyun 1997, 1998. Fan Xiulan, Qigong Grand Master, and founder of the Biyun. Utbildad av Dr Zhang Yong Gang Hospital Attached to Beijing College of Traditional Chinese Medicine Utbildningsresa till SriLanka 2004, utbildad av professor Anton Jayasuriya Öronakupunktur Dr Pan Zhifen 1997 TCM innefattar också behandling med moxa samt koppning och TUINA massage dessa behandlingar kan fås hos mig vb. Jag är specialicerad på OBSTETRISK akupunktur.
Skrivet av    Nell med Robert och Aliette

Var du till

Marietta idag? Jag pratade med henne och hon sa att det var ett par som ringt idag och en hade fått tid idag. Hur gick det isf?
Skrivet av    Nell med Robert och Aliette

Inte varit där..

Men jag ska precis ringa henne. Tack för din hjälp! Jag återkommer med resultat :)
Skrivet av    Camilla.

Ca 3 % av

barnen som får akupunktur kan reagera med att bli sämre (skrikigare) före de blir bättre. Marietta har gjrot över 100 akupunturer på barn och det var väl 2 som hon behövde göra 10-11 behandlingar på innan det blev bra. De flesta räcker det med att behandla 5-7 gånger. Lycka till, väntar på rapport.
Skrivet av    Nell med Robert och Aliette

Inget skrik ännu :)

Det brukar börja vid 19 tiden. Efter amningen nyss somnade hon om med ett leende på läpparna. Otroooligt! Håll tummarna för att det håller i sig!
Skrivet av    Camilla.

hon är..

..en av de som jag har numret till också men jag visste som sagt inte om hon hade tillstånd att ge akupunktur till barn. Bra att du Nell gett mer info.
Skrivet av    lizaliza

Artiklar från Familjeliv