Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Turners

Skrivet av Karo
Jag hoppar helt fräckt in här och frågar om någon känner till turners här. Jag undrar nämligen om någon kan förklara ett symtom. Det stod på någon sida att turnertjejer ofta har en sorts veck på ryggen. Hur ser det ut eg?
Svar på tråden: Turners

Hej!

Min dotter har Turnesr bla. Bla menas att det är inte den enda kromosom avvikelsen hon har men en av dom vilket gör att jag är rätt påläst. Turner flickor (som min) har inte ett veck på ryggen men kan ha ganska mycket hud runt nacken och ett veck där. Också mer brett mellan bröstvårtorna och breda handflattor. Varfötr undrar du? Om du mistänker att ditt barn har Turner så be opm en kromosom analys, är enda sättet att verkligen veta.
Skrivet av    Turner mamma

Ågrenska

Hej! Har själv en liten trunertjej och blir lika glad när man kommer in här och ser Turner ! :-) Du hittar mycket om detta syndrom på www.agrenska.se där du söker på syndromet. Lycka till Mimmi
Skrivet av    Annan Turnermamma

Tack för era svar!

Jo, jag är väl en nojig mamma med en väldigt kort tjej. Min dotter har även haft en del andra problem och några av turnersymtomen känns igen, vi kan väl säga som så att jag forskar lite på egen hand, har inte fått nån respons på min oro på bvc. tack för att ni ville hjälpa till!
Skrivet av    Karo

Artiklar från Familjeliv