Annons:
  Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ALLA ENSAMMA PAPPOR SE HIT!!!

Skrivet av Micke
Mitt ex har både Uh + bb och jag får endå betala allt när de är hos mig från tvål och schampo till kläder, kan lova att det inte är billigt att köpa nya kläder till 3 st. barn + att jag egentligen skall hjälpa till med min nya bebis med min nya tjej.
Igår när barnen kom hem till mig efter det att exet kört hit dem så hade de enbart jackor på sig + de vanliga kläderna kan då nämnas att ingen av dem hade ngn. mössa eller vantar på sig heller, igår morse var det kallt idag på morgonen var det oxå kallt fick skrapa bilrutorna bägge morgnarna, nu var vi i Ullared igår och köpte kläder till barnen dvs. finkläder som de skall ha på deras brorsas dop samt vinter overaller, vantar, skor och mössor till ett pris på lite över 1000:- är det meningen att jag skall behöva sumpa räkningar bara för att barnen måste ha vinterkläder på sig??
Svaret är enkelt NEJ!! men tyvärr är det så att om inte mitt ex köper kläder till dem trots att jag har påpekat detta X-antal gånger och hon fortfarande inte fixar det så har jag inget annat val.
Hon har köpt 3st. plagg till dem sedan ihöstas som jag fick till dem (ett var) Jackorna som hon skickade med dem igår är så skitiga att jag inte vill ta med dem ut till affärer hem till någon etc. skall det vara så?? enkelt svar NEJ JAg bryr mig om mina barn, och därför har jag också tröttnat på de mammor här inne som tjafsar om att fädrar inte bryr sig om sina barn utan bara försöker komma undan Underhållet visst finns det kanske fina exempel att ta upp som säkert stämmer men vi är endå fler som verkligen bryr sig om sina barn, när jag hämtade mina barn på dagis den 20:e så hittade jag inte minstingens skor det fanns ett par som var storlek 25 men min pojk har 20-21 i skor så de trodde jag inte det kunde vara, jag fick helt enkelt ta gummistövlarna han hade på dagiset, men sedan när jag snackade med mamman så sa hon att det visst var hans, mellen pojken på 3,5 år hade ett par snickarbyxor på sig, visst är det fint med snickarbyxor på barn men inte om de inte kan knäppa upp dem när de skall på toa, jag har påpekat detta för henne innan men likförbaskat har hon tagit på honom det vid ett flertal tillfällen endå, och dessa byxorna såg jag när vi kom hem var c:a 1 decimeter för korta i benen, endå tycker soc. att hon är en bra mamma, dagiset har sagt att de har känt att barnen luktar ibland när de kommer dit, endå tycker soc att hon är en bra mamma, hon har inte råd att köpa kläder till barnen säger hon, hon har inte råd att betala 50:-/månad i bensin till mig vilket är hälften av vad det kostar att köra 5 mil enkelresa + 5 mil för returresan för att flickan 5,5 år skall få träffa sina blivade förskolekamrater 1 gång i månaden som naturligtvis råkade infalla på mina få dagar som jag redan har dem endå tycker soc att hon är en bra mamma.

Jag betalar c:a 800:-/månad i underhåll hon får 1173:-/barn i månaden dvs 1173*3 vilket blir 3500:- /månad sedan får hon 950*3 i barnbidrag vilket blir 2850 + 3500:- = 6350:- som skall gå till barnens upphälle men hon har inte råd att köpa kläder till dem hon har inte råd att betala hälften av 100:- / mån. för bensin men däremot har råd att kunna åka till sin kusin som bor c:a 5 mil från henne och c:a 6 mil till sin pojkvän eller nästan 9mil till sin syster hur har hon då råd med detta??
Därför har jag nu bestämt mig för att starta upp P.F.F (Pappornas Föräldrar Förening) Men jag behöver hjälp till att starta upp denna, Ni pappor som har blivit orättvist behandlade av myndigheter trots att ni har kämpar tappert mot detta förtryck hör av er till mig om ni vill vara med att få denna förening på fötter det kvittar vartifrån ni är det är lika bra att göra den rikstäckande på en gång Min mail adress är: ZILVERMIKE@MSN.COM hör av er hit till denna, hemsidan är redan på G.

Hemsida: http://hem.bredband.net/b245641
Svar
Svinigt
Men hon har lagen på sin sida. Jag kan bara hålla med dig om att hon utnyttjar systemet till max.

Tyvärr är det alltid den förälder som har störst omsorg om sina barn som får ta stryk av den andre. Det är ett mycket effektivt sätt att komma åt den andre föräldern. I 9 fall av 10 är det kvinnan som är den som får ta stryk. I det tionde fallet tar kvinnan detta faktum till intäkt för de övriga nio.
Skrivet av  Anonyman
en gång för lite sedan..
Hade jag inga pengar till bensin det var en onsdag jag skulle få pengar på torsdagen och sa detta till henne men då sa hon att hon skulle iväg så hon kunde inte köra hit dem efter dagis, sa då att jag skulle försöka att fixa pengar vilket jag inte lyckades med, på onsd. Ringde jag till henne för att säga detta, inget svar, ringde även på hennes mobil, inget svar, skickade då ett SMS om hon kunde lämna barnen hos mig istället för på dagis klockan var då 08:40 på morgonen de börjar dagis vid 09:00 10 över nio fick jag ett svar nej jag har redan lämnat dem, försökte då ringa henne fram till c:a klockan 11:00 inget svar skickade även SMS inget svar där stod jag skulle hämta barnen på dagis 6 mil från mig klockan 13:00 ingen bensin i bilen inget svar från mitt ex.
Då fick jag reda på att kyrkan hade en fond så jag kontaktade Diakonissan som har hand om detta hade turen med mig att hon var där trots att hon egentligen inte skulle vara där den onsd. förklarade läget för henne hon ringde till sin chef och fick ett godkännande så hon kom upp med 200:- till bensin till mig.
Vet ni hur det känns när man måste tigga pengar från t ex. kyrkan bara för att barnens mamma strular, fick sedan tag i henne när jag åkte till Dagiset och då var hon någonannanstans än i närheten av dagiset..
Skall det verkligen vara så??
Skrivet av  Micke
Allvarligt!
Ett mycket _fåtal_ orkar traggla sig igenom den texten!
Jag gjorde det inte, gick direkt till länken !

OCH hittade stavfel. Just stavfel gör att folk klankar ner på en, och tar en inte på fullt allvar...
Skrivet av  I all välmening
I all välmening
Hej Micke
Jag läste din text här, och läste igenom vad som skrivits på hemsidan. Jag tycker det är väldigt synd att allt du skriver genomsyras av bitterhet, ilska och aggresioner. Jag kan förstå att situationen inte är så kul, men att måla ut ditt ex som djävulen själv och dig som problemfri kan jag anse vara fel, för det är ytterst sällan det verkligen är så.

Sen måste jag få tycka att hemsidan var mkt bökig att läsa, mest beroende på stavfelen och avsaknaden av styckeindelning och punkter. Jag såg inte den sidan som särskilt seriös just pga detta.
Skrivet av  FS
Istämmer
Jag är på gång med en förening som skall heta Pappor mot pedofili,,,tyvär krashade hemsidan igår men den ska vara uppe inom någon dag...vi ska jobba för att ta tillbaka våra självklara rättigheter som män jag tänkte faktiskt oxå arbeta med sånna frågor du tar upp nämligen förlegna lagar så som att barbbidraget automatiskt går till modern...så jag vill gärna vara med i detta arbete kanske vi kan göra det tillsammans??

Daniel
Skrivet av  Daniel
Annons:

Faktabank

Artiklar och nyttig information

annons