Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tack Lisbeth!

Skrivet av Helena (m E)
Med en ominstallation av QuickTime fixade det sig. Lexikonet är lite rörigt uppbyggt, men vilken fantastisk hjälp det kan vara ändå!

Här följer lite mer av dagbokskaraktär: Jag har haft musarm och kan inte låta bli att fundera över hur utsatt man kan vara om man talar teckenspråk och får någon skada... Man använder armar och fingrar på många olika konstiga sätt, ovana rörelser. Och då kan det vara en poäng om gränssnittet i ett webbaserat teckenspråkslexikon är "mus- och klickfritt".

Efter att ha sökt på webben igår på +döv* och +balansorgan* och fått mängder av träffar på Ushers syndrom blev vi lite ledsna, även om det verkar högst osannolikt att E skulle ha det. Mycket stämmer dock in på henne. Det var skönt att läsa ditt svar Lisbeth om samband mellan balans och dövhet nedan.

Nu har vi även läst mer om hjärnhinneinflammation och inser att det möjligtvis kan vara en orsak. Kan man verkligen missa att barnet har det? Ja, tankarna far, på natten som på dagen. Dina ord betyder mycket Lisbeth, det är väldigt bra att kunna tänka på det du skrivit när vi blir ledsna. Då blir vi gladare! Kram!

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv