Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Saras svar

Skrivet av Sara
CHRISTIAN- envis till tusen, vet vad han vill, filosoferar ofta över livet och kommer med kloka påståenden allt som oftast... Ger sig inte i första taget och har en vilja av stål... När han skrattar så smälter ens hjärta... Tänker på andra och är väldigt känslig. Dåligt tålamod (efter sin mor antar jag), bra på att rita... Bra motorik, och en hejare på datorn! :-)

PATRIK- en glad lite kille som gärna hittar på bus, tänker definitivt inte två gånger utan ger sig in i det mesta, ofta räddad av brorsan... Sprallig, vår egen lille clown, en stjärna med bollen och ritar bra även han... Kan bli otroligt ilsken om han inte får som han vill, orädd, envis som bror och mor sin...

Det bästa med att vara tvillingar tror jag är den glädje de har av varandra, när de vaknar på morgonen och ligger och pratar med varandra i sängarna... Alltid en kompis, för de leker väldigt bra tillsammans.

Det sämsta med att vara tvilling kanske är att de alltid måste kämpa om allt, uppmärksamhet, leksaker, tid etc.

Roligaste aktiviteten? Hmm... Leka ute, rita, lera, fotboll... Nu i somras s¨å har vi seglat en del, och det har nog varit det roligaste just nu! :-)


« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv