Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Victoria svarar:

Skrivet av Victoria med Axel och Emil


För varje tvilling:

- Kort beskrivning av utseende och personlighet

* Axel är en liten lintott med mörkblå glasögon och världens goaste smilgrop på höger kind, han är en liten spilevink och retas gärna, glad och godmodig jämt.

* Emil är också en liten lintott med lite ljusare blå glasögon, med ett födelsemärke i form av en mörk prick på vänster kind (räddningen för många att kunna skilja dem åt) och så har han fått en mörk fläck i håret på höger sida, vi funderar på om han håller på att bli en dalmatiner *s*. Han en glad prick *fniss* och en riktig gosing, våran minsting, han har förstått det här med att hans mor vill ha småbarn länge *s*.

- Bästa och sämsta egenskap/personlighetsdrag

*Emil är diplomatisk och delar gärna med sig, alltid glad och trevlig. Lite slarvig och städar inte gärna upp efter sig på kvällarna.

* Axel är också glad jämt och är väl lik sin bror när det gäller städningen.

- Något h*n är bra på, och något h*n klarar mindre bra

Båda två är väldigt duktiga på att ta för sig och leka mest hela dagarna, man behöver inte underhålla dom och "få igång" dem att leka. Det är två lätta killar att bo ihop med.

- Favoritlek inne och ute

Ute cyklas det mest hela tiden och inne så leker dom med bilar och traktorer och smågubbar. Tycker om att man läser för dom och så är ju TV:n en favorit också förstås.

Och om båda:
- Bästa och sämsta med att vara tvillingar - förälderns gissning, förstås, om de inte är stora nog att berätta :)
Bäst är ju förstås att dom alltid har varandra, att alltid ha någon att leka med, sämst är väl att folk har svårt att skilja på dem och denna sammanklumpning som kan bli.

- Roligaste aktiviteten tillsammans

Det mesta, just nu att cykla.

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv