Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

INTIM PIERCING!

Skrivet av Ylva
Jag funderar på att pierca mig i den inre blygdläppen och jag funderar på att göra det själv här hemma har piercat mig själv tidigare så jag har utrustning till det men undrar nu hur det är att pierca sig just där.
Blöder det? Ungefär hur långt in från läpp kanten ska man man sätta hålet?
Ja, berätta lite tack...
Svar på tråden: INTIM PIERCING!

mera-..

Skrivet av  Ylva
eller är det lättare att pierca sig i klitoriskappan?
 

De som jag...

Skrivet av  Margut med 4:an i magen
... vet har gjort en intimpiercing, har satt den i klitoriskappan.
Har faktiskt sett en bild och det är jättesnyggt! ;-)
Skulle dock aldrig vilja göra det själv!
 

är det inte farligt???

Skrivet av  Miss Lane
låter lite väl våghalsigt tycker jag, speciellt i ett så känsligt område tänk om du förlorar känseln eller något. Eller drabbas av en infektion i området.
Gå till en specialist, varför chansa ?
 

vet inte...

Skrivet av  Ylva
... känns lite jobbigt att lägga sig där och bresa för piercaren. Vet att han sett det förr och vet att han inte ser på mig på annat sätt än yrkesmässigt men ändå.... har varit där förr och han var ju så jäkla snyyyygg :P
Skämt å sido så skulle jag helst göra det själv och inte tror jag man kan förlora känseln va?
Tänker en aning på det med infektions grejset men jag har sterila grejer och efterskötseln borde ju inte kunna skilja? Hmm... skriv mera för att övertyga mig om att göra det hemma är jättefel är du snäll :))
 

tänk på följderna..

Skrivet av  Miss Lane
Om något går fel, vore det då inte värt det att ha bresat lite? Självklart är det inget konstigt för piercaren det är ju hans jobb. Känns det jobbigt eftersom han är snygg kan du ju gå till ett annat ställe till en plats där du aldrig kommer att visa dig igen!
Det är inte värt riskerna tänk om något går fel och du får problem som du får dras med kanske hela livet...
 

Nej för helvete!!

Skrivet av  Camelia
INTE göra hål i kroppsdelar - särskilt inte DÄR *ryser* - på egen hand. INTE INTE INTE!!!

Din piercare lär ha sett så många f*ttor vid det här laget att han inte tycker att de är mer spännande än en armbåge. Ring honom och boka en tid!

Och INTE experimentera på egen hand!
 

Väldigt enkelt!

Skrivet av  Spirella
Hej! Brukar inte besöka det här snacket så ofta, men råkade se din fråga och jag har ju erfarenhet av just detta! :)

Det var rätt många år sedan jag piercade inre blygdläppen, eller rättare sagt, det var en kompis som gjorde det och han kör piercingverksamhet "vid sidan av" sin vanliga firma. Nåja, vi använde kanylen 2,1 mm, 1,4 var för liten för smycket, som var 1,6 mm. Viktigt att inte sätta hålet för nära kanten, utan en liten bit in på läppen så inte ringen stöts bort av kroppen. (ingen särskild risk just för att det är underlivet, det kan ju hända vilken kroppsdel man än piercar)

Viktigt också att inte välja ett för litet och tunt smycke när det är intimpiercing. Mitt var som sagt 1,6 mm.

Själva piercingen går jättelätt i inre blygdläppen! Känns nästan inget och läker jättesnabbt! Blöder inte speciellt mycket heller. Var lite uppmärksam så att det inte blir någon liten infektion eller varknuta. I så fall är klorhexidinomslag bra några dagar. Man kan ju vara försiktig med sex 1-2 veckor efteråt också.

Man skall inte hålla på och joxa med ringen (som du vet) utan låta den sitta så stilla som möjligt.

Man behöver definitivt inte oroa sig för känselbortfall och nervskador om piercingen sitter i blygdläppen eller klitoriskappan. Sätter man den genom klitoris har jag hört att det efter en tid kan uppstå en viss okänslighet.

Jaaa...skriv igen om du undrar något mer!
 

*aj*-var försiktig... :) imt

Skrivet av  engeltina
 

Jag har en intimpiercing..

Skrivet av  sapfo
..men den är gjord hos piercare, skulle aldrig göra den själv!

Varför? Tja, för det första älskar jag kicken man får av smärtan när jag gör den hos min piercare, är rädd att den kicken inte skulle bli lika maffig om jag var tvungan att koncentrera mig på att göra hålet själv.

För det andra har jag inga som helst problem att lägga upp mig för min piercare, snarare tvärtom! Tänder på honom lite faktiskt och jag tror det är ömsesidigt, alltså både han och jag har ju förhållande men det finns ändå vibbar mellan oss så jag gillar att lägga upp mig för honom. Ska snart själv göra en i ena blygläppen, *längtar*
 

Hallo!

Skrivet av  Annis
Själv ska jag fixa en klitoriskappa, tycker det är myyycket snyggare än att ha en ring i blygdläppen. Men där är ju smaken som baken *L*

Men jag skulle ALDRIG göra det själv, jag skäms hellre en stund hos piercaren. Som de andra skriver, din mus är knappast den första musen han ser ;-)
 

Artiklar från Familjeliv