Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Till Velma...

Skrivet av en spelfanatiker
Det går helt klart att spela Riven efteråt, men det är inte riktigt samma känsla. Lite styltigt, men bra pussel. Vad är URU, förresten, ytterligare en uppföljare?
Jag har inte spelat Syberia, vad är det?

/Jessie
Svar på tråden: Till Velma...

URU

Skrivet av  Velma
URU - Ages Beyond Myst är en uppföljare, men med några viktiga förändringar. Man kan spela i tredje-person så på det viset känns det lite krångligare. Ytterlligare förändring är att efter man spelat ut det kan man utforska ytterligare världar online! Här kan du läsa om det : http://urulive.ubi.com/Landing_US.htm

Syberia är ett otroligt vackert spel som innehåller många pussel, kanske inte lika knepiga som i Myst, men jag rekommenderar det verkligen!

Det verkar som om den officiella sidan om första Syberia ligger nere, men här finns en recension:
http://www.avault.com/reviews/review_temp.asp?game=syberia
 

häftigt...

Skrivet av  en spelfanatiker
Tror nog att jag ska testa dem. Tack för tipsen. Känner du till några fler spel i samma anda? Jag bara älskar att lösa såna här pussel.
 

Tja...

Skrivet av  Velma
Du kan ju testa alla Silent Hill spelen.. Lite skjuta i dom spelen också, men en hel del pussel med. Sen finns det ett spel som jag faktiskt inte har provat, The longest Journey. Jag har bara hört talas om det, men det verkar intressant http://www.longestjourney.com/ Vad tror du?
 

Verkar ju vara i samma stil...

Skrivet av  Jessie
...fast mer nutid förstås. Ganska fin grafik också. Värt att provas, helt klart.
 

Artiklar från Familjeliv