Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min son och jag har...

Skrivet av Mia72 & Martina 19/10-01, E-93, O-96
kört fast!!!!! Han fick CSI CrimeScene Investigation i julklapp och vi har båda löst fall 1-3 men nu på fall 4 så har vi kört fast ordentligt. Vi är med Warrick och vi har varit på casinot och sökt. Hittat flickan, Greg har analyserat proven som är bilhjulsavtryck, flora, mm. Varit till trädgården som Greg tipsade om. Men nu kommer vi oss inte längre. Han (Warrick) säger att vi ska fråga Dr Wilkinson om han har En L-160. Men var hittar man honom. Brass vill inte hjälpa oss, ej heller Al och Greg.
Har naturligtvis varit på fuska.nu men där hittade jag inget fusk eller tips till detta spel. Någon här inne som kan rädda vårat jullov??

Tack på förhand.
Svar
Ingen som kan hjälpa oss?
Har provat starta om fallet men blir inte klokare för det...ingen annan än vi som spelar CSI ?

Skrivet av  Mia72 & Martina 19/10-01, E-93, O-96
Här kannske du kan hitta ngt.
http://www.csiguide.com/game.asp#case4
Skrivet av  Mi
Tusen tack !!
Åh va bra att vi fick hjälp till slut. jag har gått igenom spelet två gånger men kör ändå fast men nu ska jag läsa och göra som det står.

Tack återigen!!!
Skrivet av  Mia72 & Martina 19/10-01, E-93, O-96
Första?
Är det det första spelet i CSI serien? Ibland är det ju bara nåt litet fånigt som man fastnar i flera dagar på... Har du snackat med alla och ställt alla frågor? Kanske nåt bevis som behöver en närmare undersökning?
Skrivet av  Velma
Ja man skulle kanske..
titta sej runt lite noggrannare. Ja det är 1:an vi spelar men har fått tag i de övriga spelen också.

Efter att jag varit ut på sajten Mi tipsade om så fick vi nästan skämmas jag och sonen. För vi hade kollat allt men inte ordentligt. Förargligt...

Tack
Skrivet av  Mia72 & Martina 19/10-01, E-93, O-96