Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

En fråga

Skrivet av Ann-Britt
har era andra barn någon gång blivit mobbade och retade för sitt syskon med ds
Svar
ett svar *ler*
näpp, har dina?
Skrivet av  anne.h m fyra perfekta barn
Ja lite
Min äldsta dotter som nu är 17 skrev en berättelse om Linnea och ds i5:an eller 6:an, och var verkligen en stolt storasyster. Efter det var det några stycken som retades och kallade henne cp och mongo bla.

Det gav sig efter ett tag men var jättejobbigt för henne. Dom allra flesta av hennes kompisar som nu träffar Linnea tycker att hon är jättemysig.

Skrivet av  ulla m Linnea
usch
så fult!
Här känner ju alla på skolan Chrisse, han har varit med där jämt sedan han föddes, de vet vem han är, att han är Christian, inget annat. =)
Nu har ju två av barnen bytt skola, men där har det fungerat bra och C har varit med på deras skoldiscon osv. =) -för att inte tala om ungarnas alla partyn/fester/kalas de senaste 5 åren, han är ju med överallt.. och dansar och spexar, sjunger på scen när syskonen dansat klart på sina shower osv
Skrivet av  anne.h m fyra perfekta barn
Ja,det är
ju det som är det ruskiga.Sofia har varit med överallt,på lekis,i skolan ,på fotboll osv.De här barnen känner väl till henne ,men ändå så blir det så här.Har tydligen hållt på i 1 år,men han har inget sagt för han trodde vi skulle bli ledsna.
Skrivet av  Ann-Britt
Det märkliga
var att de flesta kände till Linnea och det här var när Linnea var ett par år gammal. Amandas kompisar däremot har aldrig retats, en del är dock lite rädd för Linnea eftersom hon är lite väl framåt ibland och tycker om att dra i långa hår.

Vi har även valt att sära på dem när det gäller skolan, det skulle bli alldeles för mycket för båda två eftersom det är en ganska liten skola, det räcker så bra att de ses hemma.
Skrivet av  ulla m Linnea
Nej (imt)
...
Skrivet av  Linda S (i Alabama)
Nej aldrig!
Däremot har den jämnåriga systern under en kortare period uttryckt irritation över att en elevassistent började komma inspringande i hennes klassrum (klassen under systern med ds)lite då och då med uppmaningen att "Nu måste du komma och hjälpa mig med din syster!"
Vi tog då upp detta i vårt lilla ISP-team med skolan, där förstås också denna lillasyster var medlem (som hela familjen f.ö)Hon förde själv sin talan i denna sak och därmed upphörde också detta problem.
Skrivet av  carin2010
nej men min dotter
skämdes lite och ville inte visa upp syrran i början, men det tog nån månad o sen var allt som vanligt igen
Skrivet av  oa