Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Sitter här med lite ågren!

Skrivet av Annax
Jag har gått i väggen med buller och bång! Skulle väl bevisa en hel massa saker och sen blev det bara karusell av allting.
Har varit helt utslagen, så maken tog semester tills att mina mediciner som jag fått har verkat ordentligt.
Jag mår bättre och nu känns det som att det finns en väg ur detta.
Det skulle nog ha kännts lite bättre idag om det dessutom inte var så att Ottilia har sin årskontroll just nu. Maken mer eller mindre beordrade mig att stanna hemma och jag tror för allas del (framförallt Ottilias) att det är bäst att jag inte är med på sjukhuset med mina nervösvibbar.
Men den lille "hackspetten" sitter där och slår en i huvudet att nog borde man vara med och vara stark och duktig. Det är just det här "duktiga" som däckat mig och jag går i terapi för att fixa till det.
Sen kan jag ju inte låta bli att oroa mig heller. Årskontroll är inget kul även fast man är i psykisk balans!
Svar
Hej på dig vännen!
Fy va jag känner igen mig. Men Ottilia har ju en pappa också och egentligen är det ju inte alls så att det måste vara mamma som är med. Det går ju lika bra med pappa. Men ändå sitter man där och känner att man borde. Alla dessa borden! Man borde det och man borde det... Inte konstigt att man inte pallar till slut!
Du jag saknar dig vännen! Vill du och orkar får du hemskt gärna slå mig en signal. Det var ju urlänge sen sist. Men själv har jag ju inte mått toppen heller. Men det vet du ju. Stor kram till er alla och hoppas att årskontrollen gick bra.
/Sanna
Skrivet av  Mollis med Julia010623
Jag ringer dig imorgon!
Går du hemma? Jag är ju sjukskriven.....
Årskontrollen avlöpte som den ska och Antal hade haft utskrivningssamtalet. Höll på att svimma när Ottilia meddelade att hon träffat honom.
Enligt Antal så kan det inte gå bättre för Ottilia. Jag borde flyga fram, men har lite mycket med mig själv just nu! Det är väl för att det verkar ordna sig för båda ungarna (det var lite snack om studsutredning på Arvid i våras). Jag berättar mer när jag ringer.
Kram!
Skrivet av  Annax